Mario Tennis Aces – nog meer personages!

Mario Tennis Aces – nog meer personages!

De komende maanden wordt de selectie flink uitgebreid.

Tijdens Nintendo Treehouse werden Koopa Troopa en Blooper officieel getoond als nieuwe personages voor Mario Tennis Aces. Koopa Troopa zal in juli aan de game worden toegevoegd voor mensen die genoeg punten halen in het toernooi van die maand. Voor andere spelers zal hij vanaf 1 augustus speelbaar zijn.

Hetzelfde geldt voor Blooper in de maand augustus. Voor mensen die dan niet meedoen aan het augustus toernooi, zal de bekende inktvis 1 september beschikbaar worden.

Meer personages

Er is informatie opgedoken over drie andere personages die in de toekomst aan de game worden toegevoegd, namelijk niemand minder dan Diddy Kong, Birdo en Paratroopa. Waarschijnlijk zullen zij ook via toernooien vrijgespeeld kunnen worden zoals de twee bovenstaande personages.

Een aantal andere personages zijn nog gespot als tegenstander in de verhaalmodus, maar het is onduidelijk wanneer en of deze speelbaar worden. Het gaat hier om Kamek, Dry Bones, Boom Boom en Shy Guy… zou het niet mooi zijn als simpelweg iedereen uit het Mario universum mee zou doen uiteindelijk?

Ad