Mario Tennis Aces – September Online Tournament – Bonus onthuld

Mario Tennis Aces – September Online Tournament – Bonus onthuld

Nintendo heeft de nieuwste ronde toernooi deelname bonussen voor Mario Tennis Aces onthuld. Deze keer zijn de bonussen nieuwe retro-outfits voor zowel Mario als Luigi.

Bonus van september ontgrendelen

Om ze te krijgen, moeten spelers respectievelijk 500 en 1.000 deelnamepunten verdienen in het september online toernooi van de game.

Bovendien zal de Co-op-uitdaging “Boo Hunt” ook live zijn tijdens deze periode, waardoor spelers nieuwe vizieren voor Boo kunnen verdienen. De kleuren zijn zwart (1500 munten), zwart en roze (5.000) en lichtblauw en groen (10.000).

video
play-rounded-fill

Over Mario Tennis Aces

Game, set en match!

Neem plaats op het tennisveld in Mario Tennis Aces voor Nintendo Switch, het wildste, meest tactische Mario Tennis-avontuur tot nu toe! In dit actievolle sportspel kunnen maximaal vier spelers hun rackets klaarmaken en kiezen uit een aantal Super Mario-personages, van de hoofdman Mario zelf tot vergeten favorieten zoals Dry Bones!

Of je nu een nieuwkomer bent die gewoon aan de slag gaat, of een doorgewinterde professional die op zoek is naar diepe strategische uitbetalingen, Mario Tennis Aces serveert een superieur tennisspel!

Plaats je slagen

Mario Tennis Aces brengt nieuwe wendingen aan het goede oude tennisspel en biedt een verfijnde benadering van de gameplay.

Het draait allemaal om non-stop beslissingen van een seconde! Er zijn verschillende shots om te serveren – topspin, lobben en plakjes, om er maar een paar te noemen! Bekijk de bewegingen van je tegenstander zorgvuldig en ontketen je meest tactische, misleidende schoten voor spel, set en match!

Een cast met alle sterren, een avontuur vol sterren!

Al je favoriete Mario-personages (ja, zelfs Chain Chomp!) Stappen op de wildste banen ooit – in dichte jungles, buiten drukke treinstations en zelfs aan boord van zeevarende schepen! Wario en Waluigi doen ook mee, en deze vervelende herrieschoppers halen niets dan ongein uit in de Adventure-modus van de game.

Toen ze een oud tennisracket opgraven, werpten ze een griezelige vloek op arme Luigi. (Alsof hij niet een bange kat vanuit zichzelf was …) Het is nu aan Mario om zich een weg te banen door een spannend avontuur in een kleurrijke wereld, tot de rand gevuld met de gekste, wildste en meest gevarieerde Mario Tennisbanen tot nu toe!

Neem het op tegen grote eindbazen, voltooi missies, vecht met allerlei gevaren en upgrade Mario’s vaardigheden terwijl je verder gaat!