Marvel Ultimate Alliance 3 – Datamine speculeert op nieuwe verhaalinhoud, personages en meer

Marvel Ultimate Alliance 3 – Datamine speculeert op nieuwe verhaalinhoud, personages en meer

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is eerder bijgewerkt naar versie 3.0.0 om het Rise Of The Phoenix DLC-pakket en extra gratis kostuums toe te voegen.

Dataminers hebben de code van het spel doorzocht op mogelijke hints over de volgende stap op het gebied van updates. Sommige van hun ontdekkingen zijn samengevat op Reddit, waaronder hints over gloednieuwe verhaalhoofdstukken en locaties, de volgende reeks gratis kostuums en de mogelijkheid van meer nieuwe speelbare personages buiten de bekende DLC.

Marvel Ultimate Alliance 3 – Datamine-details

  • Beast, Professor X en Dark Phoenix noemen verschillende teambonussen, waaronder ‘Onmens’, die momenteel niet bestaat.
  • Medusa heeft een nieuwe stemclip toegevoegd (mogelijk geluid selecteren). Deze geven voor mij aan dat we een speelbare Medusa en Black Bolt kunnen krijgen om een ​​Inhumans-team af te ronden.
  • Gesproken NPC-dialoog geeft nieuw verhaal aan. De negatieve zone en Doomstadt worden expliciet genoemd.
  • Negative Zone noemde het erg koud door Iceman en dat het hem niet stoort.
  • Doomstadt lijkt in de problemen te zitten, heeft mogelijk vampieren. Cable vermeldt dat hij niet genoeg uitrusting heeft om een ​​Celestial aan te nemen, dus ik denk dat het misschien Galactus betreft. (Herinner je je de ogen aan het eind?)
  • Op een gegeven moment roept Cable Annihilus bij naam en zegt hij dat hij de toekomst zal pletten die hij veroorzaakt. Annihilus is meestal de leider van de negatieve zone, dus het lijkt erop dat hij daar de baas zal zijn.
  • Nieuwe kostuums komen: Gwenom, Anti-Venom, Mile Morales kap + vest (in kostuum), mevrouw Marvel bliksem t-shirt + sjaal
  • Het volgende evenement heet “Beast’s Bountiful Bonuses” en heeft dezelfde beschrijving als het huidige Professor X Danger Room-evenement.

Hoewel dit zeker geen bevestiging is, zijn deze dingen die je graag zou zien in Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order?

Ad