Marvel Ultimate Alliance 3 – Marvel Knights DLC komt op 30 September

Marvel Ultimate Alliance 3 – Marvel Knights DLC komt op 30 September

Nintendo UK heeft de officiële lanceringsdatum bekendgemaakt voor het eerste DLC-pakket van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Het nieuws komt van de officiële winkelpagina van Nintendo UK voor Marvel Ultimate Alliance 3, waaruit blijkt dat het pakket op 30 september wordt gelanceerd en getiteld “Marvel Knights: Curse Of The Vampire!”

Release schema

Hoewel het Marvel Knights-thema eerder werd onthuld op San Diego Comic-Con, is dit de eerste die we hebben gehoord over een specifieke releasedatum en de officiële naam voor het pakket.

Interessant genoeg is de releasedatum van 30 september precies een maand na Marvel Ultimate Alliance 3’s eerste gratis update met toevoeging van Cyclops & Colossus op 30 augustus. Aangezien het tweede DLC-pakket van de Expansion Pass eind 2019 arriveert, lijkt het mogelijk dat er plannen zijn voor gratis updates tussen elk DLC-pakket voor de Expansion Pass.

Als een dergelijk schema waar is, zou het spel maandelijkse updates kunnen ontvangen tot januari 2020, wanneer het huidige DLC-schema is gepland om te eindigen. Dat gezegd hebbende, dit is allemaal speculatie en we zullen er zeker van zijn om officiële informatie te brengen zoals die komt.

video
play-rounded-fill

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

Ad