Marvel Ultimate Alliance 3 – Meer gratis kostuums onthuld

Marvel Ultimate Alliance 3 – Meer gratis kostuums onthuld

Marvel Games onthulde de volgende ronde gratis kostuums die naar Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order komen.

Deze volgende batch gratis kostuums zal naar verwachting samen met het Shadow of Doom DLC-pakket deze week op 25 maart worden gelanceerd.

Nieuwe outfits

Het bevat nieuwe outfits voor Daredevil, Iron Fist, Luke Cage, Elektra en Deadpool.

De Marvel Knights en de Merc with a Mouth gaan de straat op in deze nieuwe, gratis kostuums in Marvel Ultimate Alliance 3: Shadow of Doom!

Over Marvel Ultimate Alliance 3

Stel je ultieme team van Marvel Super Heroes samen in MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, exclusief voor Nintendo Switch!

De MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serie keert voor het eerst in 10 jaar terug – met een nieuwe actie-RPG – exclusief voor Nintendo Switch! Stel je ultieme team van Marvel Super Heroes samen uit een enorme cast, waaronder de Avengers, de Guardians of the Galaxy, de X-Men en meer! Werk samen met vrienden om galactische verwoesting door toedoen van de gekke kosmische tiran Thanos en zijn meedogenloze warmmakers, The Black Order, te voorkomen.

In deze nieuwe verhaallijn verenigen helden en schurken zich in een race door het Marvel-universum om de Infinity Stones te vinden voordat Thanos en The Black Order ze gebruiken om kosmische chaos te ontketenen. Van Avengers Tower tot het X-Mansion en verder, elke stop op de gevaarlijke zoektocht om Thanos te dwarsbomen, resulteert in onverwachte botsingen van favoriete personages en iconische locaties.

Kom dichter bij de actie door het beeld te verschuiven naar een over-de-schouder “Heroic Camera” -perspectief – een primeur in de serie die een meeslepende manier biedt om singleplayer of multiplayer op maximaal vier systemen te spelen.

Speel online, offline via lokale draadloze communicatie of geef een Joy-Con-controller gewoon door aan een vriend, zodat ze zich bij je team kunnen aansluiten. Met nog een paar Joy-Con-controllers (apart verkrijgbaar) kunnen vier spelers samenwerken op één systeem! Dankzij de drop-in / drop-out coöpmogelijkheden kunnen spelers naar believen hun eigen “Ultimate Alliance” creëren.

Ad