Marvel Ultimate Alliance 3 – Spider-Gwen alternatief kostuum ontdekt

Marvel Ultimate Alliance 3 – Spider-Gwen alternatief kostuum ontdekt

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is nog niet zo lang geleden bijgewerkt naar 3.0.0, met een nieuwe Danger Room-modus en een aantal alternatieve kostuums.

Hoewel nieuwe alternatieve kostuums meestal voor de X-Men en aanverwante personages waren, ontdekten fans wat een onuitgegeven alternatief kostuum voor het personage Spider-Gwen kon zijn.

Glitch of niet?

Tijdens het spelen door de nieuwe Rise Of The Phoenix DLC-gauntlet kunnen spelers een eindversie van Spider-Gwen tegenkomen in haar Gwenom-kostuum.

Voor degenen die het misschien niet weten, is Gwenom in feite het Spider-Gwen-equivalent van Symbiote Spider-man, in die zin dat ze Venoms symbiotekostuum draagt.

Je kunt de screenshot boven het Gwenom-kostuum bekijken als in-game.

Het komt met dank aan MisterLTG op Reddit die ook opmerkte;

Uhhh. did my game just glitch and showed me the alt for Spider-Gwen from MAU3

Hoewel het Gwenom-kostuum nergens beschikbaar is in de game die we veronderstellen, zal het ergens in de toekomst worden toegevoegd als onderdeel van de gratis kostuumupdates. Maar dat gezegd hebbende, er is niets bevestigd over die update, dus dat kostuum zou gewoon voor deze baas kunnen zijn, en er zijn misschien geen plannen voor spelers om er toegang toe te hebben.

Wat wil je nog meer van het Marvel-universum vinden in Marvel Ultimate Alliance 3?

Ad