Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order komt 19 Juli

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order komt 19 Juli

Op 19 juli keert de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serie voor het eerst in tien jaar terug … en is deze alleen beschikbaar op het Nintendo Switch-systeem.

video

Over Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

In de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order-game, verzamel je je ultieme team van Marvel Super Heroes uit een enorme cast, waaronder de Avengers, Guardians of the Galaxy en X-Men, en vele anderen.

Terwijl iconische personages als Iron Man, Wolverine, Spider-Man, Hulk en Captain America terug zijn, doen onlangs aangekondigde helden zoals Black Panther, Deadpool, Spider-Gwen en Doctor Strange mee aan de actie, elk met individuele vaardigheden of speciale bewegingen.

In dit nieuwe verhaal verenigen Super Heroes zich in een race over iconische locaties in het Marvel Universe om de Infinity Stones te vinden voordat Thanos en The Black Order ze gebruiken om kosmische chaos los te laten. Maximaal vier mensen kunnen samen spelen in lokale * of online co-op, met de mogelijkheid om op elk moment in en uit te stappen.

“MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order brengt gamers en Marvel-fans samen in een nieuwe actie-RPG exclusief voor Nintendo Switch”, aldus Nick Chavez, Senior Vice President Sales and Marketing van Nintendo of America. “Met een enorme cast van Super Heroes om uit te kiezen, het samenstellen van je ultieme team, het strategisch combineren van vaardigheden om krachtige aanvallen los te laten en het voorkomen van galactische verwoesting met vrienden is nog nooit zo leuk of meeslepend geweest.”

“Samenwerken met Nintendo om MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3 te brengen: de Black Order naar het Nintendo Switch-systeem tilt de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serie naar nog grotere hoogtes”, aldus Jay Ong, Executive Vice President bij Marvel Entertainment. “Met de mogelijkheid om thuis of onderweg, solo, co-op en online met vrienden te spelen, kunnen Marvel-fans de wereld redden van Thanos en high stakes-bedreigingen op elke gewenste manier, altijd en overal.”

MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: De Black Order raakt winkels en Nintendo eShop op Nintendo Switch op 19 juli tegen een adviesprijs van $ 59,99.

Ga naar https://marvelultimatealliance3.nintendo.com  voor meer informatie over het spel

Ad