Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order – launch trailer

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order – launch trailer

Kijk je ernaar uit om Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order te spelen? Yes wij ook! Om deze gelegenheid te vieren, heeft Nintendo besloten om een launchtrailer voor de game op hun YouTube-kanaal te lanceren.

video

Over Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Stel je ultieme team van Marvel Super Heroes samen uit een enorme cast waaronder de Avengers, de Guardians of the Galaxy, de X-Men en meer! Werk samen met vrienden om galactische verwoesting te voorkomen door de gekke kosmische tiran Thanos en zijn meedogenloze warmmakers, The Black Order

DE ULTIEME MARVEL CROSSOVER!

De zoektocht naar de Infinity Stones staat aan in MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, een actie-RPG exclusief voor Nintendo Switch! Stel je ultieme team van Marvel Super Heroes samen van mensen als de Avengers, de Guardians of the Galaxy, het Spider-Verse, de X-Men en meer om te strijden tegen de krachten van het kwaad!

JOUW TEAM. JOUW STRIJD.

In dit epische avontuur ben jij het die beslist wie de strijd zal aangaan met Thanos en zijn meedogenloze warmmakers. Terwijl je rooster wordt uitgebreid, kun je kiezen welke vier helden de waardevolle slots van je team innemen. Kom je een klassiek team samen, zoals de Avengers of Defenders, of verzamel je je eigen favoriete helden voor een onvergetelijke crossover-confrontatie?

Ad