Marvel’s Guardians Of The Galaxy – Lady Hellbender trailer

Marvel’s Guardians Of The Galaxy – Lady Hellbender trailer

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar Eidos Montreal hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Marvel’s Guardians Of The Galaxy, die in oktober naar de Nintendo Switch komt.

De trailer is een filmisch filmpje waarin Lady Hellbender wordt voorgesteld, een favoriet personage uit de strips van fans, met wie de Guardians het pad zullen kruisen tijdens het spel. Volgens een persbericht van Square Enix zal de volledige game meer dan zes uur aan interactieve cinematica bevatten.

Cinematics daar gaan we

video
play-rounded-fill

[De cinematics pakken] het verhaal op met Star-Lord en de Guardians terwijl ze beginnen aan hun plan om te onderhandelen met Lady Hellbender: leider van de Hellraisers, koningin van Seknarf Nine en beruchte monsterverzamelaar.

Met de beslissing overgelaten aan de speler welk ‘zeldzaam monster’ hij gaat verkopen, oftewel Groot of Rocket, ontketent dit gedenkwaardige moment een reeks gebeurtenissen waarbij onze groep buitenbeentjes op hun wilde rit door de kosmos gaat, gevangen in een strijd voor het lot van het universum.

Met commentaar achter de schermen van Darryl Purdy, Cinematics & Animation Director bij Eidos-Montréal, wordt het snel duidelijk dat niet alles is wat het lijkt, en Lady Hellbender is misschien niet de kosmische monstertrofeejager, de bende van buitenbeentjes hebben laten geloven.

Darryl Purdy over Lady Hellbender

Lady Hellbender is a fan-favorite character from Marvel’s recent comic lore, and we were keen to ensure her place in our Guardians universe reflects the complex personality, depth, and nature fans expect to see. And with humour instilled in every aspect of our game, this gave us an opportunity to flip expectations with the story and introduce an unexpected dynamic between her and a certain Destroyer.

Ten slotte deelt Darryl ook inzicht in de productie van de game, waarbij hij ingaat op het belang van het vastleggen van groepsprestaties om deze in het sterrenstelsel geboren personages naar het scherm te brengen. Voor dit veelzijdige, geheel originele verhaal is bijna zes uur aan interactieve film gemaakt.

Marvel’s Guardians of the Galaxy wordt op 26 oktober uitgebracht voor Nintendo Switch als cloudversie.