Marvels Midnight Suns – Captain America Trailers

Marvels Midnight Suns – Captain America Trailers

Firaxis heeft nieuwe trailers voor Marvel’s Midnight Suns gepubliceerd, die elk een van de speelbare personages van de game uitlichten.

Deze nieuwe trailers draaien om Captain America en bevatten een korte teaser, gevolgd door een gedetailleerd overzicht van zijn personage voor de game, inclusief zijn vaardigheden, speelstijl, tactieken en meer. Dit zal hoogstwaarschijnlijk worden gevolgd door verdere gameplay-trailers die zijn gericht op andere helden.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Marvels Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns is een nieuwe tactische RPG die is geworteld in de donkerste kant van het Marvel Universum. Werk samen met – en leef tussen – beroemde helden zoals Iron Man, Wolverine, Ghost Rider en Blade terwijl je demonische krachten bestrijdt om te voorkomen dat Lilith, de Mother of Demons, haar heer doet herleven en de wereld tot een einde maakt.</p >

De machtigste helden van de aarde bundelen hun krachten met de Midnight Suns – Ghost Rider, Blade, Magik en Nico Minoru – om de Hunter, een mythische held en de enige kans voor de mensheid om het einde van de planeet af te wenden, verwoed nieuw leven in te blazen. Als Hunter moet je je team samenstellen, hun vertrouwen winnen en ze door hun moeilijkste opdracht tot nu toe leiden.

DIT IS JOUW MARVEL AVONTUUR.

Word de jager, de eerste volledig aanpasbare originele held van het Marvel-universum. Terwijl je de vaardigheden en speelstijl van je team personaliseert, leid je een gerenommeerde groep personages uit The Avengers, X-Men, Runaways en meer.

ONTDEK DE DONKERDERE KANT VAN MARVEL.

Sta op tegen de kwade krachten van Lilith en dompel jezelf onder in een boeiend avontuur dat bekende personages naar een nieuw rijk vervoert vol vreemde en mysterieuze dingen.

LEEN LEVEN ONDER DE LEGENDEN.

Bekijk helden in een ander licht en leer nieuwe vaardigheden terwijl je verbindingen opbouwt en persoonlijke banden smeedt, weg van het slagveld. Duik diep in The Abbey, je eigen magische geheime basis, terwijl je praat met je collega’s, het terrein verkent en de verborgen geheimen vindt.

DENK EN VECHT ALS EEN SUPERHELD.

Stel een team van helden samen, onderzoek het tactische slagveld en voer krachtige iconische aanvallen uit tegen de krachten van het kwaad.

Marvel’s Midnight Suns wordt later in 2022 uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad