Marvel’s Midnight Suns – Captain Marvel hoogtepunten

Marvel’s Midnight Suns – Captain Marvel hoogtepunten

Captain Marvel is te zien in de nieuwste Marvel’s Midnight Suns-personageteaser van 2K Games en Firaxis. Oorspronkelijk een luchtmachtpiloot en veiligheidsagent, ontdekte het personage vervolgens haar menselijke/Kree hybride talenten.

video
play-rounded-fill

Over Captain Marvel

Carol Danvers, een ambitieuze piloot en veiligheidsagent van de luchtmacht, wilde op een dag naar de ruimte. Haar vaste taak was het onderzoeken en beschermen van het Amerikaanse ruimteprogramma tegen buitenaardse aanvallen. Haar eigen leven werd uiteindelijk echter op zijn kop gezet toen een Kree-gadget haar half-buitenaardse DNA activeerde en haar hybride menselijke-Kree-krachten activeerde.

Carol Danvers, nu bekend als Captain Marvel, heeft bovenmenselijke kracht en kan niet alleen vliegen, maar zelfs zelf interstellaire reizen bereiken. Naast het helpen van de Avengers bij het verslaan van intergalactische vijanden, stelt haar nauwe band met de ruimte haar in staat om enorme kosmische energieën te verzamelen en te beheersen.

De eerste release van Marvel’s Midnight Suns zal plaatsvinden op 8 oktober, maar de Switch-versie staat gepland voor een latere datum.