Marvel’s Midnight Suns – DLC; Deadpool, Venom, Morbius en Storm

Marvel’s Midnight Suns – DLC; Deadpool, Venom, Morbius en Storm

Marvel’s Midnight Suns heeft een groot aantal personages in het basisspel, maar er zijn er nog meer gepland via de DLC-seizoenspas van het spel. Er werd onthuld dat Deadpool, Venom, Morbius en Storm allemaal aan de titel zullen worden toegevoegd.

video
play-rounded-fill

Marvel’s Midnight Suns DLC-packs

Deze vier personages worden aangeboden in DLC-pakketten. Elk pakket bevat ook nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de abdij en een selectie nieuwe skins en outfits.

  1. DLC-pakket #1 – Deadpool: Deadpool, een grofgebekte huursoldaat met een hart van goud, heeft een voorliefde voor gruwelijk geweld en luchtige, vierde-muur brekende geintjes;
  2. DLC-pakket #2 – Venom: Venom, de aartsvijand van Spider-Man en een van de bazen van het hoofdspel, wordt een speelbare held in DLC #2, gewapend met dezelfde symbiontaanvallen die ooit het leven van de Midnight Suns bedreigden;
  3. /li>
  4. DLC-pakket #3 – Morbius: Morbius, een van de originele stripboeken Midnight Sons, is een ervaren biochemicus die zichzelf in een levende vampier veranderde in een poging zijn eigen zeldzame bloedziekte te genezen;
  5. DLC-pakket #4 – Storm: Storm is een krachtig lid van de X-Men en heeft de mogelijkheid om wind, bliksem, regen en andere soorten weer naar believen te genereren en te manipuleren.

Marvel’s Midnight Suns krijgt ook het Legendary Premium Pack met de volgende 23 premium skins, zoals Blade’s Blade 1602-skin, Captain America’s Future Soldier-skin, Iron Man’s Iron Knight-skin en Spider-Man’s Demon Spider-skin. Dit wordt aangeboden als onderdeel van de seizoenspas.

Marvel’s Midnight Suns wordt in eerste instantie in december uitgebracht, maar wordt in 2023 verwacht op Nintendo Switch.

Ad