Marvel’s Midnight Suns – Doctor Strange spotlight

Marvel’s Midnight Suns – Doctor Strange spotlight

Met een trailer voor Doctor Strange, 2K Games en Firaxis gaven we ons een nieuwe kijk op Marvel’s Midnight Suns. Veel mensen noemen deze persoon de Meester van de Mystieke Kunsten.

video
play-rounded-fill

Over Doctor Strange

Stephen Strange begon op een heel andere manier levens te redden: als een wereldberoemde, maar eigenwijze hersenchirurg. Nadat een bijna fataal auto-ongeluk de zenuwen in zijn handen verknoeide, werd hij gedwongen de medicijnen op te geven. Stephen ging uiteindelijk naar de Ancient One, een mysterieuze meester van realiteitsbuigende magie, voor hulp toen hij niet langer in staat was om het precieze werk te doen dat zijn leven was geweest.

Toen Strange ontdekte dat de Ancient One zijn handen niet kon repareren, besloot hij in plaats daarvan de mysterieuze kunsten te bestuderen. Na jaren van training met zijn mentor, werd hij net zo goed in tovenarij als bij operaties, en hij kreeg de titel van Sorcerer Supreme. Als Doctor Strange is Stephen nu een wijs man, een expert op het gebied van het occulte en de meester van de mystieke kunsten. Hij gebruikt magie uit andere werelden en oude artefacten om de wereld te beschermen tegen gevaarlijke mysterieuze bedreigingen.

De eerste versie van Marvel’s Midnight Suns komt uit op 8 oktober, maar een Switch-versie staat gepland voor een latere datum.

Ad