Marvel’s Midnight Suns – Gameplay Reveal Trailer

Marvel’s Midnight Suns – Gameplay Reveal Trailer

Marvel en 2K hebben Marvel’s Midnight Suns onthuld – een nieuwe tactische RPG waarin verschillende Marvel-superhelden vechten tegen een oud kwaad in een donkerdere omgeving. Marvel heeft een nieuwe gameplay-onthullingsteaser uitgebracht die ons een kijkje geeft in de titel in actie. We zien namelijk enkele iconische helden hun krachtige technieken ontketenen op hun ongelukkige vijanden!

video

video

Over Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns is een nieuwe tactische RPG die zich afspeelt in de donkere kant van het Marvel-universum, waarin je oog in oog staat met demonische krachten van de onderwereld terwijl je samenwerkt met en leeft tussen de Midnight Suns, de laatste lijn van de aarde verdediging.

Na eeuwen van slaap is Lilith, Mother of Demons, door Hydra tot leven gewekt door een vleugje duistere magie en wetenschap. Lilith stopt voor niets om een ​​oude profetie te voltooien en haar slechte meester, Chthon, terug te brengen.

De Avengers worden tot het uiterste gedreven en proberen wanhopig vuur met hellevuur te bestrijden en de hulp in te roepen van de Midnight Suns – Nico Minoru, Blade, Magik en Ghost Rider – jonge helden met krachten die diep geworteld zijn in het bovennatuurlijke, gevormd om te voorkomen dat de zeer profetie die Lilith wil vervullen. Samen brengen ze een oude krijger tot leven: de jager, het verlaten kind van Lilith en de enige held waarvan bekend is dat hij haar ooit heeft verslagen. Met het oog op gevallen bondgenoten en het lot van de wereld dat op het spel staat, is het aan jou om in opstand te komen tegen de duisternis!

Van de legendarische studio die strategie- en tactiekspellen voor altijd veranderde, komt een nieuwe titel, met filmische tactische gevechten met een Superheld-flair, vriendschappen om te smeden met iconische helden en een onvergetelijk avontuur dat diep in de duistere kant van Marvel duikt.

De duisternis valt. Sta op!

Belangrijkste kenmerken

  • Jouw Marvel-avontuur – Word de jager, de eerste aanpasbare originele held in het Marvel-universum. Leid een legendarische verzameling helden die zich uitstrekken over The Avengers, X-Men, Runaways en meer terwijl je je team aanpast, je selectie van vaardigheden aanpast aan je speelstijl en iconische outfits vrijspeelt waar elke Marvel-fan van zal genieten.</li >
  • Ontdek de duistere kant van Marvel – Sta op tegen de demonische krachten van Lilith en ervaar een meeslepend persoonlijk verhaal dat bekende helden naar een onbekende wereld brengt, vol met het bovennatuurlijke en het mystieke. De inzet is hoger dan ooit als je het opneemt tegen gevallen versies van iconische Marvel-personages en probeert te voorkomen dat Lilith haar kwaadaardige meester, Chthon, nieuw leven inblaast.
  • Live Among the Legends – Zie helden in een nieuw licht en ontgrendel extra vaardigheden terwijl je relaties ontwikkelt en persoonlijke banden versterkt buiten het slagveld met enkele van je favoriete Marvel-superhelden zoals Iron Man, Wolverine en Captain America. Duik diep en verken The Abbey – je eigen mystieke geheime basis – terwijl je het terrein verkent en de verborgen mysteries ontdekt.
  • Vecht en denk als een superheld – Werk samen met je medehelden, beoordeel het tactische slagveld en voer strategisch verwoestende, iconische aanvallen uit tegen de krachten van de duisternis. Van de makers van de veelgeprezen tactische XCOM-serie komt een nieuw boeiend en volledig aanpasbaar vechtsysteem dat slim denken beloont met Superheld-flair.

Marvel’s Midnight Suns komt in 2022 naar de Nintendo Switch.