Marvel’s Midnight Suns – Gevechtstrailer

Marvel’s Midnight Suns – Gevechtstrailer

2K en Firaxis hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Marvel’s Midnight Suns, deze keer gericht op de gevechten in de game.

video
play-rounded-fill

Firaxis staat bekend om zijn turn-based tactiekkennis, en heeft een handvol XCOM-games gemaakt, die het ook op deze game toepast. Marvel’s Midnight Suns is een op kaarten gebaseerd vechtsysteem dat kan worden aangepast. De zaken worden opnieuw uitgespeeld in een tactische turn-based benadering.

Over Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns is het ultieme crossover-evenement, waarbij de rijke plot, karakterinteracties, aanpassing en groei van een RPG worden gecombineerd met de tactische strategie en vechtmechanismen van een baanbrekende nieuwe kaartgebaseerde tactiekgame. Gelegen aan de donkerste kant van het Marvel-universum, vorm je onbreekbare vriendschappen met beroemde Marvel-superhelden en angstaanjagende bovennatuurlijke krijgers terwijl je vecht tegen ‘s werelds grootste dreiging tot nu toe…de demonische krachten van Lilith en de oudere god Chthon.

Jij bent de Hunter, de eerste volledig aanpasbare originele held van het Marvel Universum. Personaliseer je uiterlijk, kies je reacties op omstandigheden en sluit vriendschappen met Marvel-iconen uit The Avengers, X-Men, Runaways en andere franchises. Kies wie je wilt vergezellen op missies, welke taken je wilt uitvoeren en een verscheidenheid aan aanvullende keuzes om dit een onvergetelijke ervaring te maken.

De ontwikkelaars van de veelgeprezen tactische XCOM-serie hebben een opwindend en uitgebreid configureerbaar kaartgebaseerd oorlogsvoeringsysteem gecreëerd dat snel denken met Super Hero-flair beloont. Zet een team van superhelden in op tactische turn-based missies om het kwaad te bestrijden. Gebruik je omgeving om een ​​voorsprong te krijgen in elk episch gevecht, manoeuvreer over het slagveld en stel het ideale schot of de ideale combinatie in, en ontketen vervolgens dodelijke heldenkrachten. De strijd combineert functies van tactische games en op kaarten gebaseerde gevechten om een ​​volledig unieke en opwindende ervaring te creëren.

Onderzoek wat superhelden in hun vrije tijd doen. Verken The Abbey, je eigen mysterieuze geheime bolwerk, om krachtige verborgen voorwerpen en geheimen te vinden die je kunnen helpen in je strijd tegen Lilith en haar handlangers. Sluit vriendschap met enkele van je favoriete Marvel-personages en leer ze kennen door met ze om te gaan op manieren die verder gaan dan de boeken of films.

Marvel’s Midnight Suns komt in december uit en een Nintendo Switch-versie volgt in 2023.