Marvel’s Midnight Suns – Ghost Rider trailer

Marvel’s Midnight Suns – Ghost Rider trailer

Er is weer een personagetrailer voor Marvel’s Midnight Suns uit, en deze keer draait het allemaal om Ghost Rider. Hij straft de goddelozen en voert meedogenloze vergelding uit voor degenen die kwaad doen, onder de alias Robbie Reyes.

video
play-rounded-fill

Over Ghost Rider

Robbie Reyes uit East Los Angeles groeide op in een bloeiend maar onderontwikkeld gebied. De successen en moeilijkheden die hij tegenkwam, gaven hem een ​​duidelijk begrip van zijn prioriteiten, namelijk zijn familie, vrienden en op maat gemaakte hete auto’s. Zijn kreupele broer Gabe, die Robbie hielp opvoeden, zal altijd het belangrijkste lid van zijn ‘familie’ zijn, maar Robbie’s andere prioriteiten moesten veranderen toen hij werd overgenomen door de Spirit of Vengeance.

Robbie is de nieuwste en zal niet de laatste jongeman zijn die dit door de hel aangedreven alter-ego host. Wanneer de Spirit het overneemt, verandert Robbie in Ghost Rider en ontwikkelt hij een obsessie met het uitvoeren van meedogenloze wraak op mensen die kwaad doen. Robbie voelt zich vaak verscheurd en verward over zijn innerlijke duisternis en de prijs om een ​​held te zijn als gevolg van zijn optreden als Ghost Rider. Hij klaagt nooit over het rijden in de auto van Ghost Rider, een opgevoerde muscle car die toepasselijk de Hellride wordt genoemd.

In 2023 zal Marvel’s Midnight Suns beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.