Marvel’s Midnight Suns – Iron Man Spotlight

Marvel’s Midnight Suns – Iron Man Spotlight

Firaxis heeft nieuwe trailers voor Marvel’s Midnight Suns gepubliceerd, die elk een van de speelbare personages van de game uitlichten.

Deze nieuwe previews gaan over Iron Man en bevatten een korte teaser, gevolgd door een gedetailleerd overzicht van zijn personage voor de game, inclusief zijn vaardigheden, speelstijl, tactieken en meer.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Marvel’s Midnight Suns

De nieuwe tactische RPG Marvel’s Midnight Suns speelt zich af in de donkere kant van het Marvel-universum. Werk samen met beroemde helden zoals Iron Man, Wolverine, Ghost Rider en Blade en leef met hen samen terwijl je vecht tegen demonen om te voorkomen dat Lilith, de Mother of Demons, haar meester terugbrengt en het einde van de wereld veroorzaakt.</p >

Als de wereld bijna voorbij is, bundelen de sterkste helden op aarde hun krachten met de Midnight Suns – Ghost Rider, Blade, Magik en Nico Minoru – om te proberen de Hunter terug te brengen, een legendarische held die het enige is dat kan het einde van de wereld stoppen. Als jager moet je een team samenstellen, hun vertrouwen winnen en ze door hun grootste uitdaging tot nu toe leiden.

JE MARVEL AVONTUUR

Word de jager, de eerste originele held in het Marvel-universum die kan worden aangepast aan je behoeften. Jij hebt de leiding over een legendarische groep helden uit The Avengers, X-Men, Runaways en meer, en je kunt hun vaardigheden en hoe ze spelen veranderen.

LEES MEER OVER DE DONKERKANT VAN MARVEL

Neem het op tegen Liliths demonische krachten en verdwaal in een verhaal dat bekende helden in een vreemde nieuwe wereld plaatst vol bovennatuurlijke en mystieke.

LEEF ONDER DE LEGENDEN

Je zult helden op een nieuwe manier kunnen zien en toegang krijgen tot meer vaardigheden terwijl je vrienden maakt en relaties versterkt buiten de strijd. Duik diep en verken The Abbey, je eigen magische geheime basis, terwijl je rondhangt met je teamgenoten, rondkijkt op het terrein en erachter komt wat er aan de hand is.

VECHT ALS EEN SUPERHELD EN DENK ALS EEN

Voel je samen met andere helden, kijk naar het slagveld en plan hoe je de duistere krachten kunt aanvallen op een manier die veel schade aanricht.

Marvel’s Midnight Suns wordt later in 2022 uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad