Marvel’s Midnight Suns – Iron Man trailer

Marvel’s Midnight Suns – Iron Man trailer

2K Games en Firaxis hebben weer een personagetrailer uitgebracht voor Marvel’s Midnight Suns, dit keer met Iron Man. De man is rijk, maar ook intelligent, en hij gebruikte zijn intelligentie om granaatscherven van een bomexplosie om te zetten in een hightech harnas.

video
play-rounded-fill

Iron Man in Marvel’s Midnight Suns

Tony Stark, met zijn grenzeloze rijkdomreserves en scherpe brein, begrijpt alles van privileges. Hij heeft de middelen om elke moeilijkheid om te zetten in een succes, dankzij zijn eigen intelligentie en het fortuin van zijn vader. Na een dodelijke bomexplosie veranderde hij zelfs de granaatscherven die vastzaten in zijn borst en dreigde zijn hart in een netto-voordeel, waardoor hij niet alleen zijn baanbrekende Arc Reactor creëerde, maar ook een hightech harnas.

Tony daarentegen is zich terdege bewust van zijn geluk…

en voelt zich er zelfs verscheurd door. Hij heeft geconcludeerd dat van alle beschrijvingen die gewoonlijk aan hem worden toegeschreven – miljardair, playboy, genie – ‘held’ zijn favoriet is. Hij wil dat zijn technologie de wereld verandert, maar in tegenstelling tot zijn vader wil hij dat het ten goede komt.

Marvel’s Midnight Suns wordt in de toekomst uitgebracht voor Nintendo Switch, maar er is geen precieze datum vastgesteld.