Marvel’s Midnight Suns – Komt later, trailer gedeeld

Marvel’s Midnight Suns – Komt later, trailer gedeeld

Na de eerste aankondiging hebben 2k en Marvel Entertainment een nieuwe teaser en een bijgewerkte releasedatum voor Marvel’s Midnight Suns gepubliceerd.

Volgens de clip zullen er meer personages in de game voorkomen, waaronder Spider-Man, Venom, Scarlet Witch en The Hulk. De uitgevers verklaarden ook dat de game op 7 oktober 2022 op de meeste platforms zou verschijnen, maar daarna pas op Switch beschikbaar zal zijn. Desalniettemin kun je de onderstaande video bekijken, samen met nog een paar weetjes van 2k en Marvel:

video
play-rounded-fill

Over Marvel’s Midnight Suns

2K en Marvel Entertainment hebben vandaag aangekondigd dat Marvel’s Midnight Suns zou worden uitgebracht op 7 oktober 2022. Marvel’s Midnight Suns is een geheel nieuwe tactische RPG die zich afspeelt in de donkere kant van het Marvel Universum, ontwikkeld door Firaxis Games, het iconische bedrijf achter de veelgeprezen, wereldberoemde Civilization- en XCOM-games. Het zal beschikbaar zijn via Steam en Epic Games Store voor PlayStation®5 (PS4TM), PlayStation®4 (PS4TM), Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC. De Nintendo Switch-versie van de game wordt op een later tijdstip uitgebracht. Marvel’s Midnight Suns, beoordeeld met 12 door PEGI, is nu beschikbaar voor pre-order.

Als de demonische Lilith en haar angstaanjagende horde hun krachten bundelen met de verschrikkelijke troepen van Hydra, is het tijd om de duistere kant van Marvel te ontketenen. Jouw taak als The Hunter is om een ​​vreemde groep doorgewinterde superhelden en angstaanjagende buitenaardse krijgers naar de overwinning te leiden. Kunnen Doctor Strange, Iron Man en Blade hun meningsverschillen opzij zetten in het licht van een dreigende catastrofale dreiging? Als je de planeet wilt behouden, moet je allianties vormen en het bevel voeren over de beroemde Midnight Suns – de laatste verdedigingslinie van de aarde tegen de onderwereld.

Je kiest hoe je Liliths leger terugstuurt naar de onderwereld met behulp van een assortiment van opwaardeerbare personages en talenten waarmee je je eigen unieke versie van The Hunter kunt maken.

“We zijn verheugd om gamers te verwelkomen in de duistere, buitenaardse kant van Marvel”, aldus Bill Rosemann, Vice President en Creative Director van Marvel Games. “Onze vrienden bij Firaxis en 2K hebben een wonderbaarlijk unieke en absoluut echte Marvel-ervaring geproduceerd waar fans in oktober van kunnen genieten in Marvel’s Midnight Suns!”

Als onderdeel van de aankondiging heeft 2K een spannende nieuwe filmische teaser uitgebracht op Summer Games Fest 2022, waarin de Midnight Suns tegen het leger van Lilith vochten naast twee nieuw onthulde en ontgrendelde speelbare helden, waaronder Spider-Man! Maar net als de helden samenkomen om tegen Lilith te vechten, verzamelt de Mother of Demons haar eigen verwrongen entourage, inclusief corrupte Fallen-versies van Venom, Sabretooth, Scarlet Witch en de Hulk!

“We weten dat fans uitkeken naar de toekomst van Marvel’s Midnight Suns”, zegt Jake Solomon, Creative Director bij Firaxis Games. “We zijn verheugd de kans te hebben om zoveel nieuwe Marvel-personages en schurken aan fans te introduceren, en we kunnen niet wachten tot tactische gamers kunnen genieten van de spanning van het vechten als een superheld in Marvel’s Midnight Suns!”