Marvel’s Midnight Suns komt Maart 2022

Marvel’s Midnight Suns komt Maart 2022

Nintendo heeft een trailer gedeeld voor Marvel’s Midnight Suns, een nieuwe game die volgend jaar naar de Nintendo Switch komt.

Sta op en sluit je aan bij een duistere orde van helden om Lilith te verslaan voordat de Darkhold is voltooid wanneer Marvel’s Midnight Suns in maart 2022 arriveert op de Nintendo Switch!

De website deelt dat dit een tactische RPG is die gebruik maakt van de mystieke elementen van het Marvel-universum.

video
play-rounded-fill

Marvel’s Midnight Suns is een nieuwe tactische RPG die zich afspeelt in de donkere kant van het Marvel-universum, waarin je oog in oog staat met demonische krachten van de onderwereld terwijl je samenwerkt met en leeft tussen de Midnight Suns, de laatste lijn van de aarde verdediging.

Als je nieuwsgierig bent naar de gameplay, zal er op 1 september om 11.30 uur PST een gameplay-debuut-evenement zijn op de officiële site van de game

Over Marvel’s Midnight Suns

De duisternis valt. Sta op!

Marvel’s Midnight Suns is een nieuwe tactische RPG die zich afspeelt in de donkere kant van het Marvel-universum. Werk samen – en leef tussen – iconische helden zoals Iron Man, Wolverine, Ghost Rider en Blade terwijl je vecht tegen demonische krachten om te voorkomen dat Lilith, de Mother of Demons, haar meester laat herrijzen en het einde van de wereld tot stand brengt.

Tot het randje geduwd, werken de machtigste helden van de aarde samen met de Midnight Suns – Ghost Rider, Blade, Magik en Nico Minoru – om de Hunter, een legendarische held en de enige hoop van de mensheid om het einde van de wereld te stoppen, wanhopig nieuw leven in te blazen. Als jager moet je je team opbouwen, hun vertrouwen winnen en hen leiden om hun grootste uitdaging tot nu toe te overwinnen.

Kenmerken

  • JE MARVEL AVONTUUR. Word de jager, de eerste aanpasbare originele held in het Marvel-universum. Leid een legendarische verzameling helden die zich uitstrekken over The Avengers, X-Men, Runaways en meer terwijl je de vaardigheden en speelstijl van je team aanpast.
  • ONTDEK DE DONKERDERE KANT VAN MARVEL. Sta op tegen de demonische krachten van Lilith en ervaar een meeslepend verhaal dat bekende helden naar een onbekende wereld brengt, gevuld met het bovennatuurlijke en het mystieke.
  • LEEF ONDER DE LEGENDEN. Bekijk helden in een nieuw licht en ontgrendel extra vaardigheden terwijl je relaties ontwikkelt en persoonlijke banden versterkt buiten het slagveld. Duik diep en verken The Abbey – je eigen mystieke geheime basis – terwijl je rondhangt met je teamgenoten, het terrein verkent en de verborgen mysteries ontdekt.
  • VECHT EN DENK ALS EEN SUPERHELD. Werk samen met je medehelden, beoordeel het tactische slagveld en voer strategisch verwoestende iconische aanvallen uit tegen de krachten van de duisternis.
Ad