Marvel’s Midnight Suns – Live Among Legends trailer

Marvel’s Midnight Suns – Live Among Legends trailer

Een nieuwe “Live Among Legends” gameplay-trailer voor Marvel’s Midnight Suns wordt samengesteld door 2K en Firaxis. De video werd voor het eerst vertoond tijdens de D23 Disney & Marvel Games Showcase.

video
play-rounded-fill

Over Marvel’s Midnight Suns

De nieuwe tactische RPG Marvel’s Midnight Suns speelt zich af in de donkere kant van het Marvel-universum. Werk samen met beroemde helden zoals Iron Man, Wolverine, Ghost Rider en Blade en leef met ze samen terwijl je vecht tegen demonen om te voorkomen dat Lilith, de Mother of Demons, haar meester terugbrengt en het einde van de wereld veroorzaakt.</p >

Als de wereld bijna voorbij is, bundelen de sterkste helden op aarde hun krachten met de Midnight Suns – Ghost Rider, Blade, Magik en Nico Minoru – om te proberen de Hunter terug te brengen, een legendarische held die het enige is dat kan het einde van de wereld stoppen. Als jager moet je een team samenstellen, hun vertrouwen winnen en ze door hun grootste uitdaging tot nu toe leiden.

JE MARVEL AVONTUUR

Word de jager, de eerste originele held in het Marvel-universum die kan worden aangepast aan je behoeften. Jij hebt de leiding over een legendarische groep helden uit The Avengers, X-Men, Runaways en meer, en je kunt hun vaardigheden en hoe ze spelen veranderen.

Ontdek de duistere kant van Marvel en vecht tegen de demonen van Lilith in een aangrijpend verhaal dat bekende helden in een vreemde nieuwe wereld plaatst vol bovennatuurlijke en mystieke.

LEEF ONDER DE LEGENDEN:

Bekijk helden op een nieuwe manier en ontgrendel nieuwe vaardigheden terwijl je ze leert kennen en relaties met ze opbouwt buiten de strijd om. Duik diep en verken The Abbey, je eigen magische geheime basis, terwijl je rondhangt met je teamgenoten, rondkijkt op het terrein en erachter komt wat er aan de hand is.

VECHT EN DENK ALS EEN SUPERHELD.

Samen met andere helden, kijk naar het slagveld en bedenk manieren om de duistere krachten aan te vallen die zowel krachtig als strategisch zijn.

Marvel’s Midnight Suns komt in december uit, maar is pas in 2023 beschikbaar op Nintendo Switch.

Ad