Marvel’s Midnight Suns – Maak kennis met Blade

Marvel’s Midnight Suns – Maak kennis met Blade

De meest recente Midnight Suns-personagepromo voor Marvel is uit, en deze keer is Blade inbegrepen.

Hij zal door zijn fans worden herkend als een half mens, half vampier persoon.

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Blade

Blade, ook bekend als ‘Daywalker’, is een dhampir, een half mens, half vampier hybride met menselijke kracht, uithoudingsvermogen en zintuigen, evenals een tolerantie voor zonlicht. Blade, een monster van de onderwereld, patrouilleert door de doorweekte steegjes, verlaten pakhuizen en geheime nachtclubs van de stad met één obsessie in gedachten: de doden van de levenden verdrijven.

De tragische dood van Blade’s menselijke moeder door toedoen van een vampierbeet terwijl ze hem baarde, gaf aanleiding tot deze onwrikbare vastberadenheid. De natuurlijke talenten van Blade die hem tot een levend wapen hebben gemaakt, werden hem door deze tragedie gegeven. Blade is een meester in vrijwel elke krijgskunst en wapenvorm die de mensheid kent vanwege zijn verhoogde krachten, maar hij geeft echter vaak de voorkeur aan de snelheid van de katana.

Over Marvel’s Midnight Suns

Een nieuw tactisch rollenspel genaamd Marvel’s Midnight Suns is gebaseerd op de schaduwkant van het Marvel Universum. Terwijl je vecht tegen demonische krachten om te voorkomen dat Lilith, de Moeder der Demonen, haar heer doet herleven en het einde van de wereld teweegbrengt, werk je samen met – en leef je tussen – herkenbare personages zoals Iron Man, Wolverine, Ghost Rider, en Blade.

Als de mensheid op de rand van uitsterven staat, werken de Midnight Suns en de machtigste helden van de aarde, Ghost Rider, Blade, Magik en Nico Minoru, samen om de Hunter, een legendarische held en de enige overgebleven kans voor de mensheid om de wereldwijde uitsterven. Als jager moet je een sterk team samenstellen, hun vertrouwen winnen en ze over hun grootste obstakel tot nu toe leiden.

Word de jager, de eerste programmeerbare originele held in het Marvel-universum, en ga op JOUW MARVEL AVONTUUR. De vaardigheden en speelstijl van je squadron kunnen worden aangepast als je het bevel voert over een gerenommeerde groep personages uit The Avengers, X-Men, Runaways en andere series.

ONTDEK DE DONKERDERE KANT VAN MARVEL. Sta op tegen de demonische krachten van Lilith en ervaar een meeslepend verhaal dat bekende helden naar een onbekende wereld brengt, gevuld met het bovennatuurlijke en het mystieke.

LEEF ONDER DE LEGENDS: bekijk helden in een nieuw licht en verwerf nieuwe vaardigheden terwijl je verbindingen smeedt en persoonlijke banden versterkt buiten het slagveld. Ontdek verborgen geheimen terwijl je diep in The Abbey duikt, je eigen etherische geheime basis, en hang rond met je collega’s.

Samen met je medehelden, evalueer het tactische slagveld en ontketen tactisch dodelijke iconische aanvallen tegen de krachten van de duisternis. VECHT EN DENK ALS EEN SUPERHELD.

In 2023 wordt Marvel’s Midnight Suns uitgebracht op de Nintendo Switch.