Marvel’s Midnight Suns – Nico Minoru trailer

Marvel’s Midnight Suns – Nico Minoru trailer

We hebben weer een personagetrailer voor Marvel’s Midnight Suns. Deze keer over Nico Minoru. Die als heks heeft ze veel kracht, maar de magie kan gek en moeilijk te beheersen zijn.

video
play-rounded-fill

Over Nico Minoru

Nico Minoru groeide op in wat zij dacht dat een rijke Japans-Amerikaanse familie was die veel aan goede doelen gaf. Nico was geschokt toen hij ontdekte dat haar ouders machtige tovenaars waren die deel uitmaakten van een slechte groep genaamd de Trots.

Nadat Nico een jong meisje had zien vermoorden, bundelde hij zijn krachten met de andere tieners van de Pride, keerde haar ouders de rug toe en rende weg.

Toen Nico een vriend probeerde te redden die was meegenomen door de Pride, probeerde haar moeder haar te vermoorden door haar met een magische staf te steken. Hieruit bleek hoe slecht haar ouders waren. Maar in plaats van gewond te raken, nam Nico’s lichaam het wapen in zich op en nam het weg uit de controle van haar moeder. Dit was de eerste keer dat Nico’s eigen talent voor duistere magie duidelijk werd. Ze is nu een heks met bijna onbeperkte krachten, maar haar magie kan chaotisch en moeilijk te voorspellen zijn. Haar krachten buigen naar haar wil, dus ze kan een vriend geen pijn doen of een vijand helpen, maar het kan moeilijk zijn om precies te zijn.

Midnight Suns van Marvel komt in 2023 naar Nintendo Switch.