Marvel’s Midnight Suns – Scarlet Witch trailer

Marvel’s Midnight Suns – Scarlet Witch trailer

Er is een nieuwe personagetrailer voor Marvel’s Midnight Suns beschikbaar gesteld. Deze gaat over Scarlet Witch. Ze is ook bekend als Wanda Maximoff en ze kan chaosmagie gebruiken om dingen te veranderen.

video
play-rounded-fill

Over Scarlet Witch

Mensen zijn altijd bang geweest voor heksen en Wanda Maximoff, de Scarlet Witch, geeft iedereen een goede reden om bang voor hen te zijn. Wanda werd geboren in de vervloekte Transian bergen, en de kwaadaardige ouderling God Chthon markeerde haar bij haar geboorte omdat hij wist dat ze het potentieel had om verbazingwekkende magische energie te kanaliseren. Wanda’s capaciteiten waren voorheen beperkt, maar deze geheime invloed doorbrak die grenzen en liet haar chaosmagie de werkelijkheid veranderen.

Wanda ging naar de oude heks Agatha Harkness om te leren hoe ze de macht kon beheersen die in haar woedde. Maar een vreselijk ongeluk dwong Wanda om de abdij te verlaten, en ze studeert nu onder Doctor Strange, die de Sorcerer Supreme is. Ze wordt er steeds zekerder van dat mensen gelijk hebben gehad om al die tijd bang voor haar te zijn en dat ze vrijwel zeker zal toegeven aan haar duistere verleden.

In 2023 zal Marvel’s Midnight Suns beschikbaar zijn voor Nintendo Switch.

Ad