Marvel’s Midnight Suns – The Hunter trailer

Marvel’s Midnight Suns – The Hunter trailer

De nieuwste personagetrailer voor Marvel’s Midnight Suns geeft ons een kijkje in de Hunter. Ze was een halfgodin van het kwaad die ooit stierf maar weer tot leven is gewekt.

video
play-rounded-fill

Ontmoet de Hunter

Lang geleden werd de jager geboren uit een gewone man en een machtige onsterfelijke. Hij was hun enige kind. Toen de vader van de jager het slachtoffer werd van een plaag, werd de moeder van de jager, de tovenares Lilith, verteerd door verdriet. Haar innerlijke onrust vervormde haar magie en leidde haar op een pad van duisternis totdat ze een halfgodin van het kwaad werd. Verzorger, Lilith’s zus, hief de jager in het geheim op als wapen tegen Lilith terwijl zij en haar leger van demonen de aarde verscheurden. Toen de Jager oud genoeg werd, waren zij de enige held die Lilith kon verslaan en de vrede terug kon brengen.

Maar de strijd werd tegen een hoge prijs gewonnen en zowel de jager als de demonenmoeder werden gedood. Beiden werden honderden jaren begraven en vergeten, totdat de beruchte Hydra-organisatie Lilith opgroef en haar een nieuw leven gaf. Moderne technologie en magie maakten Liliths vernietigende krachten nog sterker. De Hunter is ook weer tot leven gewekt, maar ze worden achtervolgd door hun eigen demonen van verdriet en schuld. Dit betekent dat ze niet alleen hun moeder moeten bevechten, maar ook de duisternis en het licht in zichzelf.