Marvel’s Midnight Suns – Welcome to the Abbey trailer

Marvel’s Midnight Suns – Welcome to the Abbey trailer

‘Welcome to the Abbey’, een nieuwe trailer voor Marvel’s Midnight Suns, is vrijgegeven. Dit is een hub waar je kunt communiceren met helden en dialogen kunt voeren.

video
play-rounded-fill

Marvel’s Midnight Suns is het ultieme crossover-evenement, waarbij de rijke plot, karakterinteracties, aanpassing en groei van een RPG worden gecombineerd met de tactische strategie en vechtmechanismen van een baanbrekende nieuwe kaartgebaseerde tactiekgame. Gelegen aan de donkerste kant van het Marvel-universum, vorm je onbreekbare vriendschappen met beroemde Marvel-superhelden en angstaanjagende bovennatuurlijke krijgers terwijl je vecht tegen ‘s werelds grootste dreiging tot nu toe…de demonische krachten van Lilith en de oudere god Chthon.

Jij bent de Hunter, de eerste volledig aanpasbare originele held van het Marvel Universum. Personaliseer je uiterlijk, kies je reacties op omstandigheden en sluit vriendschappen met Marvel-iconen uit The Avengers, X-Men, Runaways en andere franchises. Kies wie je wilt vergezellen op missies, welke taken je wilt uitvoeren en een verscheidenheid aan aanvullende keuzes om dit een onvergetelijke ervaring te maken.

Over Marvel’s Midnight Suns

De ontwikkelaars van de veelgeprezen tactische XCOM-serie hebben een opwindend en uitgebreid configureerbaar kaartgebaseerd oorlogsvoeringsysteem gecreëerd dat snel denken met Super Hero-flair beloont. Zet een team van superhelden in op tactische turn-based missies om het kwaad te bestrijden. Gebruik je omgeving om een ​​voorsprong te krijgen in elk episch gevecht, manoeuvreer over het slagveld en stel het ideale schot of de ideale combinatie in, en ontketen vervolgens dodelijke heldenkrachten. De strijd combineert functies van tactische games en op kaarten gebaseerde gevechten om een ​​volledig unieke en opwindende ervaring te creëren.

Onderzoek wat superhelden in hun vrije tijd doen. Verken The Abbey, je eigen mysterieuze geheime bolwerk, om krachtige verborgen voorwerpen en geheimen te vinden die je kunnen helpen in je strijd tegen Lilith en haar handlangers. Sluit vriendschap met enkele van je favoriete Marvel-personages en leer ze kennen door met ze om te gaan op manieren die verder gaan dan de boeken of films.

Marvel’s Midnight Suns komt naar verwachting in 2023 uit op de Nintendo Switch.