Marvel’s Midnight Suns – Wolverine trailer

Marvel’s Midnight Suns – Wolverine trailer

Marvel’s Midnight Suns heeft nu een nieuwe personagetrailer, waarmee we Wolverine beter kunnen bekijken. Hij is vooral bekend als een mutant die zichzelf kan genezen en wiens botten zijn versterkt met Adamantium.

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Wolverine

Logan is een mutant, dus hij heeft betere zintuigen en een verbazingwekkende helende factor die hem helpt snel beter te worden nadat hij ernstig gewond is geraakt. Wetenschappers van een geheime groep genaamd Weapon X ontvoerden Logan en lieten hem vreselijke tests ondergaan terwijl ze probeerden de perfecte soldaat te maken. Dankzij zijn gemuteerde genezing waren zijn ontvoerders in staat om zijn hele skelet te versterken met Adamantium, een metaal dat niet kan worden gebroken, en van hem een ​​wapen te maken dat bijna onmogelijk te stoppen is.

Het pijnlijke proces was slechts een van de vele verschrikkelijke dingen die Wolverine gekwetst hebben. Ook al is hij nu een superheld, de schade die hij zichzelf en anderen heeft aangericht, kan niet zo snel worden hersteld als zijn gemuteerde huid. Logan vecht voor zowel zijn eigen verlossing als voor gerechtigheid. Hij wil laten zien dat hij geen dier is maar een goed mens.

Marvel’s Midnight Suns is onlangs uitgesteld en komt pas in het eerste kwartaal van 2023 uit. De Nintendo Switch-versie komt later.