Mary Skelter Finale – Nieuwe systeem trailer

Mary Skelter Finale – Nieuwe systeem trailer

Compile Heart heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aanstaande kerker-RPG Mary Skelter Finale, die zijn nieuwe systemen laat zien. In het bijzonder geeft de korte video een kort overzicht van de eerder onthulde mechanica van Zapping en Babymares.

video
play-rounded-fill

Over Mary Skelter Finale

Mary Skelter Finale bevat een “Adventure Mode” met de verhalen van zowel Mary Skelter: Nightmares als Mary Skelter 2. Zelfs als je geen eerdere inzendingen in de Mary Skelter-serie hebt gespeeld, kun je genieten van de serie in vol.

Je kunt ook Love Prison Tower Mary Skelter spelen, die als pre-orderbonus bij Mary Skelter 2 is inbegrepen. In totaal kun je naast het hoofdspel drie verschillende avonturen beleven.

De gevangenis – een levende gevangenis die zich voedt met de mensen die gevangen zitten binnen haar grenzen.

De gevangenis verscheen een aantal jaren geleden met de grotten van de stad eromheen. Nu dwalen gekke wezens die bekend staan ​​als Marchens en verraderlijke Nightmares door de gangen.

De Blood Maidens, reïncarnaties van oude verhalen en volksverhalen onder leiding van Jack, ontsnapten met succes uit de gevangenis en slaagden erin de ondergrondse gevangenis naar de oppervlakte te halen …

Hoewel ze hoop hadden voor de oppervlakte, zagen Jack en zijn gezelschap voor het eerst toen ze tevoorschijn kwamen … waren duizenden dode lichamen ondergedompeld in een zee van bloed, en het maniakale gelach van “Genocide Pink” (beulmeisjes).

Verspreid door de overweldigende slachting en chaos van Genocide Pink, werd hun enige sprankje hoop schijnbaar vernietigd.

Scorched Pillar, een lid van Genocide Pink, geboren om mensen te doden; Jack, een Blood Youth die zelfs een druppel bloed zou geven om een ​​vriend te redden; Mary, een wedstrijdmeisje dat het licht van de zin van het leven speelt; Zyu, een mysterieuze jongen die zichzelf ‘Tower Base’ noemt; Red Riding Hood, een Blood Maiden verontrust over haar vader; en Clara, een gewone oude niemand.

Alles leidt naar de “Foul Feeding Overseer Tower” die hoog in de lucht zweeft … Dit is de finale van het gevangenisbreak-drama van de meisjes die de lichten van haat en vriendschap volgen in een poging te ontsnappen aan de kleine aardster. 

Mary Skelter Finale verschijnt op 8 oktober 2020 in Japan voor de Nintendo Switch. Momenteel zijn er (nog) geen plannen om de game voor het westen te lokaliseren.

Ad