Mary Skelter Finale – Opening

Mary Skelter Finale – Opening

Compile Heart heeft de openingsfilm voor Mary Skelter Finale gepubliceerd. Mary Skelter Finale wordt later dit jaar gelanceerd voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Mary Skelter Finale

Voor degenen die de serie hebben gevolgd, wil Mary Skelter Finale een einde maken aan de jailbreak-dramaserie die in Mary Skelter begon: Nightmares, Mary Skelter 2 en de korte verhalen van Mary Skelter.

De hoofdpersoon zit gevangen in de gevangenis, in wat vaak een levende gevangenis wordt genoemd. Door de gangen van deze gevangenis zwerven gekke wezens die bekend staan ​​als Marchens. Met de hulp van de Blood Maidens, wezens met speciale krachten, zullen spelers proberen te ontsnappen aan het dodelijke doolhof dat de gevangenis is.

Het laatste deel van de Mary Skelter-serie bevat ook een avonturenverhaal (visuele roman) waarin je de verhalen van Mary Skelter: Nightmares, Mary Skelter 2 en Love Prison Tower Mary Skelter kunt ervaren. Bovendien zal een vervolg op Love Prison Tower Mary Skelter genaamd Love Prison Tower Mary Skelter: True End (met toegevoegd zwempakevenement) ook worden opgenomen als pre-orderbonus.

Ad