Mary Skelter Finale – Verhaal Trailer

Mary Skelter Finale – Verhaal Trailer

Compile Heart heeft een nieuwe verhaaltrailer uitgebracht voor Mary Skelter Finale waarin de verschillende teams worden toegelicht die spelers in het spel zullen besturen.

In het bijzonder zal het spel zijn helden afzonderlijk zien werken in een vervloekte wereld – terwijl ze worstelen om te overleven in dodelijke kerkers die besmet zijn met zondige wezens!

video

Over Mary Skelter Finale

Voor degenen die de serie hebben gevolgd: Mary Skelter Finale wil een einde maken aan de jailbreak-dramaserie die overal in Mary Skelter: Nightmares, Mary Skelter 2 en de korte verhalen van Mary Skelter begon.

De hoofdrolspeler zit vast in de gevangenis, in wat vaak een levende gevangenis wordt genoemd. Door de gangen van deze gevangenis zwerven verwrongen wezens die bekend staan ​​als Marchens. Met de hulp van de Blood Maidens, wezens met speciale krachten, zullen spelers proberen te ontsnappen aan het dodelijke doolhof dat de gevangenis is.

De laatste inzending in de Mary Skelter-serie bevat ook een avonturenverhaal (visuele roman) waarin je de verhalen van Mary Skelter: Nightmares, Mary Skelter 2 en Love Prison Tower Mary Skelter kunt ervaren. Bovendien zal een vervolg op Love Prison Tower Mary Skelter genaamd Love Prison Tower Mary Skelter: True End (met extra badpakevenement) ook worden opgenomen als een pre-orderbonus.

Mary Skelter Finale komt op 5 november 2020 naar de Nintendo Switch in Japan. Er zijn momenteel geen plannen voor een westerse lokalisatie.

Ad