Mass Effect Trilogy vermeld

Mass Effect Trilogy vermeld

Fans van de Mass Effect-serie van Bioware … er is misschien hoop. Onlangs verscheen er een vermelding voor een Mass Effect-trilogie voor de Nintendo Switch.

Het is blijkbaar ontdekt op de Portugese winkel Gaming Replay. Hoewel de vermeldingen sindsdien zijn verwijderd, zijn schermafbeeldingen gemaakt door Nibellion, terwijl Gematsu versies in de cache heeft opgegraven via Google …

Als deze lijsten kloppen, is het waarschijnlijk dat we binnenkort over deze collectie van EA horen.

Over Mass Effect Trilogy

Stijg op als commandant Shepard en word de meest elitesoldaat van de melkweg en leid een totale oorlog om een ​​oude en meedogenloze vijand te stoppen: de Reapers. Met meer dan 75 uur aan content en meer dan 300 onderscheidingen is een van de meest geprezen franchises van gaming voor het eerst beschikbaar in een premium verijdelde boxset.

Hartverscheurende actie ontmoet aangrijpende interactieve verhalen waarin jij beslist hoe jouw unieke verhaal zich ontvouwt. Verzamel en leid je team aan boord van de SSV Normandy, het meest geavanceerde schip in de melkweg, en reis naar verre en onontgonnen sterrenstelsels.

Maak tijdens je reis kennis met een cast van intrigerende personages, elk met hun eigen verhaal. Gebruik krachtige wapens en pas ze aan met upgrades om nieuwe en verwoestende aanvallen uit te voeren. Alle spannende actie en je beslissingen leiden tot een heroïsche strijd tegen de grootste dreiging ooit.

Het lot van de melkweg ligt in jouw handen – hoe ga je ervoor kiezen om ervoor te vechten?