Master Detective Archives: RAIN CODE – Komt 30 Juni 2023

Master Detective Archives: RAIN CODE – Komt 30 Juni 2023

Tijdens de meest recente Nintendo Direct-presentatie onthulde Spike Chunsoft het startvenster voor hun volgende titel, Master Detective Archives: RAIN CODE, die exclusief beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch. Op 30 juni 2023 wordt een nieuw mysteriespel uitgebracht dat is ontwikkeld door dezelfde mensen die Danganronpa hebben gemaakt.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

De makers van de Danganronpa-serie zijn verantwoordelijk voor het creëren van het lucide-noir detective-avontuur dat bekend staat als Master Detective Archives: RAIN CODE. Yuma, een jonge man met geheugenverlies die op het punt staat detective te worden, en Shinigami, de geest die hem kwelt, onderzoeken onopgeloste zaken in Kanai Ward, de regenachtige stad.

Los zaken op terwijl je je een weg baant door het mysterieuze labyrint.

Ontdek oplossingssleutels die je helpen bij het oplossen van misdaden terwijl je op avontuur gaat door een volledig 3D-omgeving in de stad. Naarmate het onderzoek vordert, zal een rijk dat bekend staat als het mysterieuze labyrint dat naar de waarheid leidt, zichtbaar worden. Je zult een verscheidenheid aan tests en uitdagingen tegenkomen nadat je het doolhof bent binnengegaan. Kom tot de bodem van de zaak door je een weg te banen door dit labyrint dat altijd in beweging is. Mysterious Phantoms zullen hun best doen om je pogingen om de waarheid te ontdekken te dwarsbomen. Met Solution Blade kunt u hun beweringen omzeilen en gemakkelijk hun inconsistenties doorbreken.

Onderzoek de zaak grondig. Yuma en Shinigami dienen beiden als Master Detectives met andere Master Detectives van de Global Detective Organization, een organisatie die zich toelegt op het onderzoeken van misdaden. Elke Master Detective heeft een bovennatuurlijk talent dat hun Forensic Forte wordt genoemd. Vanwege deze vaardigheden zijn ze in staat om informatie en hints te krijgen die buiten het bereik van een typisch individu liggen. Gebruik Disguise om verschillende stemmen en lichaamstypes te imiteren. Met Audial Aptitude kunt u luisteren naar hartslagen en geruis en deze oppikken. Met behulp van postcognitie kunt u eerdere plaats delicten zien. In de juiste omstandigheden zal Yuma ook van deze vaardigheden kunnen profiteren. Maak er gebruik van zodat u dichter bij het oplossen van een zaak kunt komen.

Het bedrijf Amaterasu Corporation

Kanai Ward staat onder invloed van de megacorporatie die bekend staat als Amaterasu Corporation. Ze beschouwen de Global Detective Organization als een tegenstander van hen. Ze hebben een diepgaande band met de mysteries die nog niet zijn opgelost, en ze maken gebruik van de grote macht die ze bezitten om feiten te verzinnen, feiten te verbergen wanneer het beter is ze niet te onthullen, en wegversperringen op te zetten om te voorkomen dat de waarheid wordt onthuld. wordt ontdekt.