Masters Of Anima – Accolades trailer

Masters Of Anima – Accolades trailer

Ontwikkelaars Passtech Games heeft Masters of Anima onlangs op de Nintendo Switch uitgebracht. De game heeft een aantal goede recensies van journalisten en bloggers ontvangen en daarom hebben de ontwikkelaars een speciale accolades-trailer uitgebracht.

We zijn blij om de accolades-trailer van de game te onthullen, een video waarin alles wordt onder de aandacht gebracht dat zowel journalisten als spelers verleidde: de verslavende tactische actie-ervaring, de prachtige kunststijl die een kleurrijk universum tot leven brengt, en het innovatieve controleschema dat het beheer van je 100 individuele Guardians maakt. zo soepel met een pad als met een toetsenbord en muis.

Accolades Trailer – Masters Of Anima 

video
play-rounded-fill

Duik vandaag nog in de wereld van Spark: Masters of Anima is nu beschikbaar op Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc! Red je verloofde en red zelfs de wereld terwijl je bezig bent!
Na verrassende spelers met hun indie-hit Space Run, blijft Passtech Games hun toewijding aan het creëren van unieke game-ervaringen met hun nieuwe project: Masters of Anima.

Over Masters of Anima

Masters of Anima is een origineel avonturenspel voor consoles en pc, dat je diep meevoert in een wereld die wordt bewogen door magie. Je vecht tegen de krachten van het kwaad in strategische, actievolle gevechten, waarbij je vaardigheid om snel tactische beslissingen te nemen van vitaal belang is. Roep en beheers grote legers van maximaal 100 Guardians, die je commando’s gehoorzamen met een intuïtieve en innovatieve gameplay, gemaakt vanaf de basis voor controller-spel, evenals toetsenbord en muis!

Je speelt als Otto, een leerling van Anima, in staat om ongelooflijke krachten te hanteren die de bron zijn van alle leven in de wereld van Spark. Je begeert de rang van Meester zodat je eindelijk met je geliefde verloofde kunt trouwen Ana – die nu een gevangene is van de verschrikkelijke Zahr en zijn geduchte Golems!

Ga je toekomstige bruid te hulp en gebruik de krachten van Anima om een ​​leger magische Wachters op te roepen in je zoektocht om de gevreesde Golems van Zahr te verslaan. Leer nieuwe soorten Guardians op je avontuur te beheersen, elk met zijn eigen unieke talenten en vaardigheden die nuttig zijn om de enorme wereld van Spark te verkennen en zijn geheimen te onthullen, evenals de geweldige bazen te verslaan die je in de weg staan. Naarmate je overwinningen omhoog gaan, verkrijg je nieuwe krachten en vaardigheden voor zowel jezelf als je Wachters, en word je uiteindelijk een echte Meester van Anima.

Ad