Matchpoint – Tennis Championships gameplay trailer

Matchpoint – Tennis Championships gameplay trailer

Matchpoint – Tennis Championships, dat in het voorjaar van 2022 wordt uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc, heeft een gameplay-trailer ontvangen van uitgever Kalypso Media en Australische ontwikkelaar Torus Games.

In tegenstelling tot Mario Tennis Aces of wat voor Nintendo Switch Sports ook wordt, streeft Matchpoint naar een volledig nauwkeurige tenniservaring met realistische, op fysica gebaseerde actie.

video
play-rounded-fill

Over Matchpoint – Tennis Championships

Danill Medvedev, Garbine Muguruza, Andrey Rublev, Casper Ruud, Hubert Hurkaczs, Nick Kyrgios, Benoit Paire, Heather Watson, Hugo Gaston, Madison Keys, Victoria Azarenka, Carlos Alcaraz, Pablo Carreno Busta, Taylor Fritz, Amanda Anisimova en Kei Nishikori zal een van de echte spelers in het team zijn. Net als de vorige keer heb ik geen idee wie die mensen zijn, maar als je een grote fan van het spel bent, zul je er zeker een paar herkennen.

Betreed de professionele tenniswereld. Matchpoint – Tennis Championships heeft een rijke carrièremodus met een op verdiensten gebaseerd rankingsysteem.

Maak je eigen 3D-tennissuperster. Met een verscheidenheid aan aanpassingsopties kun je je eigen uiterlijk, mode en speelstijl creëren, inclusief realistische methoden zoals links- of rechtshandige, eenhandige of tweehandige backhand.

Als tennisprof kun je het veld domineren. Nick Kyrgios, Kei Nishikori en Amanda Anisimova behoren tot de 16 echte internationale tennistalenten die zijn opgenomen in Matchpoint – Tennis Championships.

Pas je atleet en uitrusting naar wens aan. De game bevat apparatuur van alle grote tennisfabrikanten, waaronder Babolat, YONEX, HEAD en nog veel meer. Door competitieve wedstrijden te winnen, kun je unieke uitrusting ontgrendelen.

In grote elegantie beheers je alle slagen en stoten. Kies de juiste tactiek voor de tijd: topspin, flat, lob of slice-shot om het resultaat van een rally te bepalen.

Bestudeer de strategieën en manoeuvres van je tegenstander. Voordat je zelfs maar het veld op gaat, observeer je je tegenstanders en leer je over hun sterke en zwakke punten om een ​​tactische voorsprong te verwerven.

Het is een goed idee om een ​​persoonlijke coach in te huren om je te helpen je talenten te ontwikkelen. Met een in-game coachingsysteem van specifieke trainingsmodules kun je je sterke punten versterken en je gebreken verzwakken.

In de modi Oefening en Training kun je je tactieken verfijnen: neem deel aan verschillende minigames om je vaardigheden te ontwikkelen en een kracht te worden om rekening mee te houden op het veld.

Doe mee aan tentoonstellingswedstrijden op adembenemende locaties over de hele wereld. Elke baan heeft zijn unieke kenmerken; onderzoek je speeloppervlakken en pas je spel aan voor gras, klei en harde oppervlakken.

Replay-modus is beschikbaar. Leg je zwaarste rally’s vast op video en onderzoek de gevolgen om je spel te verbeteren, of het nu een breekpunt of een cruciaal matchpunt is.

Ad