Matchpoint: Tennis Championships – Launch trailer

Matchpoint: Tennis Championships – Launch trailer

Om de release van Matchpoint: Tennis Championships op Nintendo Switch te markeren, is er een nieuwe trailer uitgebracht. Fans kunnen het sportevenement in actie zien.

video
play-rounded-fill

About Matchpoint – Tennis Championships

Een eigentijdse kijk op tennis, Matchpoint – Tennis Championships biedt een realistische ervaring op het veld, vergezeld van een rijke carrièremodus en een onderscheidend rivaliteitssysteem.

De game legt veel nadruk op plaatsing, targeting en tactisch realisme, waardoor de gebruiker zijn superster op de ideale manier kan manoeuvreren om zijn schoten te maximaliseren.

Het realistische ritme van het spel wordt gerepliceerd in Matchpoint – Tennis Championships door pittige karakteranimaties, nauwkeurige balfysica en verbeterde spelercontrole te combineren. Elke zwaai en slag voelt onderscheidend en plezierig aan.

Kenmerken

 • Betreed de wereld van professioneel tennis met de rijke carrièremodus ‘Matchpoint – Tennis Championships’ en het onderscheidende op verdiensten gebaseerde rankingsysteem.
 • Ontwerp je eigen 3D-tennisspeler. Met een verscheidenheid aan personalisatiekeuzes, waaronder realistische methoden zoals een links- of rechtshandige, eenhandige of tweehandige backhand, kun je je uiterlijk, kleding en speelstijl kiezen.
 • Neem de controle over de tennisbaan over. 16 echte professionele tennisspelers van over de hele wereld, waaronder Nick Kyrgios, Kei Nishikori en Amanda Anisimova, zijn te zien in Matchpoint – Tennis Championships, samen met hun kleding van bedrijven als Nike, Yonex, Babolat en meer!
 • Personaliseer je uitrusting en atleet. Creëer je eigen tennisheld, verwerf unieke uitrusting door wedstrijden te winnen en pas alles aan, van rackets tot kleding.
 • Wees een meester in alle slagen en slagen. Door de top spin, flat, lob of slice te selecteren die het meest geschikt is voor het moment, kun je voorspellen hoe een rally zal uitpakken.
 • Doe persoonlijk of online mee aan wedstrijden met rivalen. Speel op het veld met je vrienden en tegenstanders via lokale sessies en cross-play online, of speel tegen een slimme AI.
 • Onderzoek de strategieën die door uw tegenstander worden gebruikt. Voordat je zelfs maar het veld op gaat, moet je een tactisch voordeel behalen door je concurrenten in de gaten te houden en hun sterke punten en beperkingen te leren kennen.
 • Zoals ze zeggen: ‘oefening baart kunst’, schakel dus een privécoach in om je te helpen verbeteren. Gebruik een systeem van aangepaste trainingsmodules voor in-game coaching om je talenten te vergroten en je tekortkomingen te minimaliseren.
 • In de oefen- en trainingsmodi kun je je strategieën aanscherpen: doe mee aan een aantal minigames om je ideale spel te ontwikkelen en jezelf te vestigen als een geduchte tegenstander op het veld.
 • Speel demonstratiegames op adembenemende locaties over de hele wereld. Bestudeer je speelomgevingen en pas je spel aan voor gras, gravel en gravelbanen, aangezien elke baan unieke eigenschappen heeft.
 • Afspeelmodus. Of het nu een breakpoint of het laatste matchpunt is, leg je mooiste rally’s vast op video en analyseer de resultaten om beter te worden.

Op de Nintendo Switch is Matchpoint: Tennis Championships nu zowel fysiek als digitaal beschikbaar.