Mayhem Brawler aangekondigd, lancering 2021

Mayhem Brawler aangekondigd, lancering 2021

Ontwikkelaar Hero Concept heeft Mayhem Brawler aangekondigd: een beat-em-up met een urban fantasy-thema en visuals in stripboekstijl.

Het zal ergens in 2021 naar Nintendo Switch, PS4, Xbox One en pc gaan.

video
play-rounded-fill

Over Mayhem Brawler

Om te beschermen en te dienen

Terwijl ze een routineoproep van een patrouille beantwoorden, bevinden Dolphin, Star en Trouble – de populairste agenten van de superkrachtige wetshandhavingsinstantie Stronghold – zich in een reeks gebeurtenissen die het lot van de hele stad zullen veranderen.

Overmatige kracht

Laten we één ding duidelijk maken; als je ooit denkt dat een dag in het leven van een superkrachtige wetshandhaver gemakkelijk is, dan heb je het niet mis, want er zijn grotere bedreigingen dan straatbendes in Mayhem Brawler met een stedelijk fantasie-thema.

Met behulp van je arsenaal aan combo’s en speciale vaardigheden moeten jij en je coöp-teamgenoten het leven zuur maken van die superkrachtige criminelen, jezelf beschermen tegen de woede van weerwolven, de zeshoeken van straatwizards weerstaan ​​en de confrontatie aangaan met de megacorp die wordt geleid door vampierhuizen die hun handlangers dwingen hun vuile daden te verrichten.

The Mayhem Universe

Op stripboeken geïnspireerde, met de hand getekende achtergronden en frame-voor-frame animaties in combinatie met een kick-ass soundtrack zullen je controller een adrenalinestoot geven.

Met de keuzes die je maakt, geef je vorm aan de stroom van het verhaal en bereik je uiteindelijk een van de drie verschillende eindes in het Mayhem Brawler-universum, waar elke hoek een verhaal te vertellen heeft.

Belangrijkste kenmerken

  • Een frisse kijk op klassieke beat-em-ups in jaren 90-stijl.
  • Offline coöpmodus die maximaal drie spelers ondersteunt.
  • Mogelijkheid om het spelverloop te veranderen met door spelers geleide beslissingen.
  • Drie unieke eindes op basis van de keuzes van de speler.
  • Drie speelbare personages tegen 30 mobs, waaronder 12 unieke bazen.
  • Handgetekende, op stripboeken geïnspireerde kunst, frame-voor-frame geanimeerde personages en een rockende soundtrack.
  • Uw toegangsbewijs voor het grenzeloze universum van Mayhem.
Ad