Mayhem Brawler – fysieke release

Mayhem Brawler – fysieke release

Mayhem Brawler, dat voorheen alleen beschikbaar was in de eShop, zal binnenkort in fysieke vorm beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. Red Art Games is van plan een verpakte editie van de game uit te brengen.

Het bedrijf zal 2.900 eenheden voorbereiden. Elk exemplaar wordt ook geleverd met een dubbelzijdige poster.

video
play-rounded-fill

Over Mayhem Brawler

Dolphin, Star en Trouble – de koploper metahuman-politieagenten van de superkrachtige wetshandhavingsorganisatie Stronghold – bevinden zich in een reeks gebeurtenissen die het lot van de hele stad zullen veranderen terwijl ze reageren op een routinematige oproep om patrouille.

Laten we één ding duidelijk maken: als je denkt dat een dag in het leven van een superkrachtige wetshandhaver eenvoudig is, heb je het helemaal mis, want er zijn grotere gevaren dan straatbendes in de stedelijke fantasie-thema Mayhem Brawler. Jij en je coöp-collega’s moeten het leven van die superkrachtige boeven moeilijk maken door je arsenaal aan combinaties en speciale vaardigheden te gebruiken. Verdedig jezelf tegen weerwolfwoede, trotseer straattovenaars en vecht tegen het megacorp dat wordt geregeerd door vampierfamilies die hun volgelingen dwingen hun vuile werk uit te voeren.

Handgetekende achtergronden en frame-voor-frame animaties geïnspireerd op stripboeken, samen met een knallende soundtrack, zullen energie in je controller pompen. Jij bepaalt het verloop van het verhaal, ontgrendelt een nieuw personage en bereikt uiteindelijk een van de drie mogelijke eindes in de Mayhem Brawler-wereld, waar elke hoek een verhaal te vertellen heeft.

Kenmerken

  • Een moderne draai aan klassieke beat ’em ups uit de jaren 90.
  • Offline coöpmodus voor maximaal vier spelers
  • De mogelijkheid om het spelverloop te veranderen via door de speler geleide keuzes
  • Een volledig spraakgestuurde verhaalervaring met 11 verschillende ondertitelingskeuzes in talen
  • Drie verschillende eindes, afhankelijk van de keuzes van de speler
  • Gevechtstechnieken die uniek zijn
  • 4 speelbare helden nemen het op tegen meer dan 30 wezens, waaronder 12 verschillende eindbazen.
  • Handgetekende, op stripboeken geïnspireerde beelden, geanimeerde figuren in kaders en levendige muziek
  • Uw paspoort naar de oneindige kosmos van Mayhem