Meat Boy komt naar INDIE POGO als gratis DLC

Meat Boy komt naar INDIE POGO als gratis DLC

Meat Boy, klassiek indie-icoon, baant zich een weg door de competitie om zich bij de INDIE POGO-game aan te sluiten als de nieuwste DLC-vechter.

Het contentpakket wordt in januari 2021 gelanceerd als een gratis DLC-vechteer voor elke speler die Indie Pogo heeft gekocht. Deze DLC bevat ook een nieuwe fase gebaseerd op de Abandoned Hospital-setting, waar een iconische baas weer opduikt: C.H.A.D.

Alongside this update, players can expect a single-player Arcade run added to the game, new unlockable trophies, as well as a host of quality-of-life improvements.

video
play-rounded-fill

Komt naar Nintendo Switch

De opname van Meat Boy gaat gepaard met de aankondiging dat Indie Pogo in 2021 ook beschikbaar zal zijn in de eShop van Nintendo Switch. Het zal alle eerder uitgebrachte content bevatten, inclusief alle DLC, ingebouwd in het basispakket.

De Nintendo Switch-versie ontvangt ook alle aankomende DLC-packs, waaronder vechters zoals Octodad van OCTODAD: DADLIEST CATCH, Gunvolt van de AZURE STRIKER: GUNVOLT-franchise, Dust from DUST: AN ELYSIAN TAIL en een vechter van AWESOMENAUTS.

Over INDIE POGO

Indie Pogo is een unieke, retro-geïnspireerde crossover-vechtgame! Sluit je aan bij vrienden in een lokale multiplayer-chaos voor 4 spelers. Of log online in voor gevechten met vijanden van over de hele wereld.

Je hebt in het verleden een aantal fantastische indie-cameeën gezien, maar geen enkele is te vergelijken met de samenwerking van meer dan 50 studio’s, verspreid over 15 landen over de hele wereld die Indie Pogo zal bieden! Bereid je voor om nieuwe werelden binnen te gaan, je vijanden te verslaan en te springen van vreugde!