Mechstermination Force is verkrijgbaar

Mechstermination Force is verkrijgbaar

Gunman Clive-ontwikkelaar Hörberg Productions heeft Mechstermination Force gelanceerd, hun nieuwste bossrush en gun-platformer exclusief voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Onafhankelijke ontwikkelaar Hörberg Productions heeft zijn nieuwste boss rush run en gun-platformer Mechstermination Force gelanceerd in de Nintendo Switch eShop voor € / $ 11,99 / £ 10,99. Met ongelooflijke eindbaasgevechten, strakke gameplay en prachtige kleurrijke beelden, zal Mechstermination Force je vaardigheden tot het uiterste testen.

Over Mechstermination Force

In Mechstermination Force hebben kwaadaardige MegaMechs de controle over de wereld overgenomen, maar een kleine groep dappere soldaten onder leiding van Captain Johnson vecht voor de toekomst van de mensheid, zij noemen zichzelf de Mechstermination Force. Stap in de laarzen van een van de 4 nieuwe rookie-rekruten en sluit je aan bij de Mechstermination Force om de aanval te leiden tegen de mechanische dreiging.

Geregisseerd door Bertil Hörberg, bedenker van de veelgeprezen Gunman Clive-serie, Mechstermination Force is een actieplatforming boss rush-ervaring die je gigantische mechs naar het koninkrijk zal laten schieten. Schiet je een weg door 14 enorme eindbazen, elk een compleet unieke run en platform uitdaging. Elke baas moet worden gesprongen of worden beklommen terwijl hij zijn aanvallen vermijdt. Beschadig hun wapenrusting en schilden af ​​met je blaster om hun zwakke punten bloot te leggen en bezorg de moordenaarsklap met je melee wapenaanval. Met geweldige upgrades voor je wapens en coole items zoals de Magnet Gloves en Boost Boots is Mechstermination Force een intens en gevarieerd spannend spannend bazaar dat spelers alleen of met een vriend in lokale co-op zal verrassen en uitdagen.

Gebouwd op de aangepaste engine van Hörberg Productions met prachtige 3D-graphics met handgeschilderde texturen, draaiend op een zijdezachte 60 fps bij een resolutie van 1080p gedokt of 720p in de handheld-modus en met co-op voor 2 spelers in alle besturingsconfiguraties, is Mechstermination Force vanaf de basis opgebouwd en geoptimaliseerd voor Nintendo Switch.

Elke vijand in Mechstermination Force zo laten functioneren als zowel een baasgevecht als een platformniveau was een hele creatieve uitdaging, maar ik ben erg trots op hoe bleek. Ik denk dat de combinatie van invloeden van de klassieke run en gun tot meer hedendaagse titels heeft geresulteerd in een game die zich in niets anders afspeelt dan wat dan ook. Ik ben blij dat Nintendo Switch-spelers eindelijk de kans krijgen om het te proberen!

Mechstermination Force is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, geprijsd voor € / $ 11,99 / £ 10,99. De vorige titel van Hörberg Productions, Gunman Clive HD Collection, is ook beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, geprijsd voor € / $ 3,99 / £ 3,59.

Ad