Meer dan 200 miljoen sprongen gemaakt in Jump Rope Challenge wereldwijd in 3 dagen

Meer dan 200 miljoen sprongen gemaakt in Jump Rope Challenge wereldwijd in 3 dagen

Nintendo heeft de gratis downloadbare Jump Rope Challenge uitgebracht om fans aan te moedigen thuis actief te blijven en het lijkt erop dat spelers het advies van Nintendo hebben opgevolgd …

Wel in een bizarre mate, in feite!

Voor de miljoenen … en miljoenen

Nintendo heeft onlangs onthuld dat spelers over de hele wereld al meer dan 200 miljoen sprongen hebben gemaakt in het bewegingsspel. Nog indrukwekkender is dat ze dit cijfer bereikten binnen slechts 3 dagen na de release van de game!

Download het voordat het weg is

Als je de game nog niet voor jezelf hebt gedownload, onthoud dan dat deze maar tot september 2020 beschikbaar zal zijn in de Nintendo Switch eShop.

Over Jump Rope Challenge

Neem een ​​actieve pauze in je dag met Jump Rope Challenge, gratis voor Nintendo Switch! Houd beide Joy-Con-controllers in je handen en spring terwijl je je armen beweegt, alsof je met een springtouw traint!

Het konijn op het scherm zal je bewegingen weerspiegelen, zodat je sprongen kunnen worden geteld, en je kunt ook bijhouden hoe vaak je elke dag hebt gesprongen. Door je handen te bewegen en op het juiste moment te springen, zal je score stijgen.

Een dagelijks totaal van 100 sprongen is het doel – en dat is waar het onderdeel ‘uitdaging’ om de hoek komt kijken, aangezien de scores van elke speler keer op keer kunnen worden opgeslagen en uitgedaagd. Je kunt ook een Joy-Con aan iemand anders doorgeven en samen springen, waarbij de totale score de succesvolle sprongen van beide spelers telt!

Als je bang bent om te veel lawaai te maken, hoef je alleen maar je knieën te buigen of je armen te bewegen ook manieren om touw te springen en je lichaam in beweging te krijgen.

Jump Rope Challenge is gemaakt door een kleine groep Nintendo-ontwikkelaars thuis om oefenpauzes thuis aan te moedigen. Wie is de beste schipper in uw gezin? Nu kun je het ontdekken!

Ad