Meer Dragon Quest Builders 2 info

Meer Dragon Quest Builders 2 info
Dragon Quest Builders is pas onlangs gearriveerd op de Nintendo Switch, maar degenen die de titel al hebben gespeeld, hebben het vervolg om naar uit te kijken.Japanse publicatie Famitsu heeft Dragon Quest Builders 2-producer Noriyoshi Fujimoto en regisseur Kazuya Niinou geïnterviewd. De details, met dank aan Gematsu.

Ontwikkeling op Dragon Quest Builders 2 werd besloten omdat de eerste game een succes was. Square Enix ontving veel verzoeken van fans, evenals voor elementen die niet realistisch konden worden gedaan.
In termen van specifieke verzoeken waren er dingen zoals water uit hoge plaatsen willen laten circuleren en om nog hoger te kunnen bouwen. Veel mensen vroegen ook om multiplayer met vier spelers.

Momenteel kun je bouwen op drie keer de hoogte van het originele spel.

Als er een vervolg zou komen, wilde Square Enix hardware-beperkingen minimaliseren en correct maken. Om die reden gingen ze met PlayStation 4 en Nintendo Switch.

De PlayStation 4-versie van Dragon Quest Builders 2 kan gegevens van de PlayStation 4, PlayStation 3 of PS Vita-versies van de originele Dragon Quest Builders importeren en de Switch-versie van Dragon Quest Builders 2 kan gegevens importeren van de Switch-versie van de oorspronkelijke Dragon Quest Builders. Als je dit doet, ontvang je een speciale bonus, die op alle platforms hetzelfde is.

Hoewel Square Enix op dit moment niet veel over multiplayer kan zeggen, denken ze na over manieren om het meer te maken dan alleen ‘met anderen kunnen spelen’. Ze denken dat ze een soort speelplaats kunnen aanbieden.

Dragon Quest Builders 2 Productie

Productie bestaat momenteel uit “een reeks van vallen en opstaan” en “het voelt niet alsof er tijd over is.” Er wordt ook vermeld dat “het updaten van de game-engine ervoor zorgt dat het spelontwerp meer tijd kost.”
Wat het verhaal betreft, er is op dit moment niets te zeggen buiten het feit dat “een reizende kameraad / jongen genaamd Malroth” zal verschijnen. Veel mensen associëren Malroth met Dragon Quest II, maar je hoeft niets te weten over het verhaal van Dragon Quest II.

Square Enix kan momenteel niet zeggen of Dragon Quest Builders 2 een verbinding heeft met het originele spel. Het is echter veilig om Dragon Quest Builders 2 te spelen zonder het originele spel te spelen.