Meer NES & SNES Switch Online games op komst op 15 Juli

Meer NES & SNES Switch Online games op komst op 15 Juli

Nintendo heeft nog drie games aangekondigd die op 15 juli naar de NES- en SNES Nintendo Switch Online-collecties van het bedrijf komen.

Voor de SNES-collectie zijn Donkey Kong Country en Natsume Championship Wrestling onderweg. Ondertussen zal The Immortal verschijnen op de NES-collectie.

video
play-rounded-fill

Super NES™

Donkey Kong Country

Gewapend met op de borst bonzende spieren, machtige looprollen en geweldige slingervaardigheden, gingen Donkey Kong en Diddy Kong op pad tegen hun tegenstanders, K. Rool en zijn reptielenteam van Kremlings. Speel solo, speel met een vriend of speel samen in meer dan 100 levels vol verzamelobjecten en verborgen bonuslevels.

video
play-rounded-fill

Natsume Championship Wrestling

Kies uit 12 waanzinnige worstelaars en breng de pijn! Met een robuust grijpsysteem en meer dan 50 bewegingen om te beheersen, ervaar je de meest realistische worstelactie van het 16-bits tijdperk! Test je macht tegen de AI, of maximaal twee spelers kunnen strijden in oefen-, tagteam- en round robin-wedstrijden!

NES

The Immortal

Pak je Wizard’s Pack en laat je zoektocht zich ontvouwen terwijl je het Labyrinth of Eternity verkent. Duik in de diepte van de kerker om de mysteries van de oude ruïnes te ontdekken. Je leraar Mordamir wacht hieronder!

Ad