Meer Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster details

Meer Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster details

Atlus heeft meer informatie gedeeld over Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster voor de Nintendo Switch.

De langverwachte remaster komt zeer binnenkort uit in Japan, op 29 oktober om precies te zijn. De westerse release is momenteel gepland voor het voorjaar van 2021. De nieuwe gedeelde details hebben betrekking op zaken als de downloadbare content van de game en aanvullende nevenactiviteiten.

Downloadbare inhoud (Japanse releasedatums)

 • 29 oktober
  • Moeilijkheidsgraad ‘Barmhartig’ (gratis) – Voegt de lage moeilijkheidsgraad ‘Barmhartig’ toe voor degenen die gemakkelijk vooruitgang willen boeken in het verhaal.
  • Maniax-pakket (980 yen) – Door “New Game: Maniax” te selecteren in het titelscherm, zal Dante uit de Devil May Cry-serie Raidou Kuzunoha vervangen in elke scène waarin hij verschijnt.
  • Little Master’s Mercy (350 yen) – Geeft toegang tot een speciale kaart waar je kunt vechten om zo veel level-up-items, “Heavy Grimoires” en “Light Grimoires” te verdienen als je wilt.
  • Master’s Expectations (350 yen) – Geeft toegang tot een speciale kaart waar je kunt vechten om zoveel items te verdienen als je wilt die in de winkel kunnen worden ingewisseld voor Macca.
 • 5 november
  • Vortex World BGM Change Pack 1: Shin Megami Tensei (220 yen) – De twee achtergrondnummers die op de wereldkaart en in de strijd worden afgespeeld, kunnen op elk moment in het configuratiemenu worden gewijzigd in die van Shin Megami Tensei. 
  • Vortex World BGM Change Pack 2: Shin Megami Tensei II (220 yen) – De twee achtergrondnummers die op de wereldkaart en in de strijd worden afgespeeld, kunnen op elk moment in het configuratiemenu worden gewijzigd in die van Shin Megami Tensei II.
  • Vortex World BGM Change Pack 3: Shin Megami Tensei IV (220 yen) – De twee achtergrondnummers die op de wereldkaart en in de strijd worden afgespeeld, kunnen op elk moment in het configuratiemenu worden gewijzigd in die van Shin Megami Tensei IV.
  • Vortex World BGM Change Pack 3: Shin Megami Tensei IV: Apocalypse (220 yen) – De twee achtergrondnummers die op de wereldkaart en in de strijd worden afgespeeld, kunnen op elk moment in Shin Megami Tensei IV: Apocalypse worden gewijzigd. het configuratiemenu.

Nevenactiviteiten

 • Puzzelspel – Een minigame die je kunt spelen in Asakusa. Je kunt een aantal nuttige items krijgen door alle 20 fasen te voltooien.
 • Burial Chambers – Een kamer waarin grafstenen zijn gegraveerd met de naam van een eindbaas die je eerder hebt verslagen. Er zijn verschillende van deze kamers in het labyrint van Amala. Als je een bepaald item hebt, kun je die baas nogmaals in de kamer bevechten. Als je wint binnen een vooraf ingesteld aantal beurten, wordt je hoogste score op de grafstenen geregistreerd. Probeer het als u zeker bent van uw capaciteiten. En het kan zijn dat je iets goeds haalt uit het verslaan van elke baas …
 • Meerdere playthroughs Nadat je het verhaal hebt gewist, kun je een tweede playthrough starten terwijl je je Demonic Compendium-gegevens overdraagt. Bovendien kun je er vanaf de tweede playthrough voor kiezen om naast de parka met capuchon van de hoofdrolspeler een leren jas te dragen.
 • Snel opslaan – Tijdens het spelen kun je ervoor kiezen om op elk moment snel op te slaan via het menuscherm. Als u snel kunt opslaan, kunt u doorgaan waar u was gebleven via de optie “Doorgaan” op het titelscherm.