Meer weetjes over Georifter’s Candy, Chief, Mighty B en Lex

Meer weetjes over Georifter’s Candy, Chief, Mighty B en Lex

Leoful en Busy Toaster Games hebben nog een paar kleine weetjes gedeeld over vier van de speelbare personages van het spel: Candy, Chief, Mighty B en Lex.

Daarnaast kun je hun bestaande trailers bekijken om een ​​beter idee te krijgen van hun unieke krachten:

Bios en trailers

Candy

Ze is een vurige roodharige uit Sweet Spot die geen ‘nee’ accepteert als antwoord. Of “ja” trouwens. Ze doet haar eigen ding. Met behulp van haar dubbele kauwgomkanonnen kan Candy snelle stromen hete roze kauwgom afblazen die aan dingen kleeft die ze vervolgens naar zich toe kan trekken.

Sommige mensen noemen Candy misschien een kauwgomfreak, maar sommige mensen kunnen ook plotseling aan muren en plafonds vastzitten.

video
play-rounded-fill

Chief

Chief BonBon, Sweet Spot’s eerste brandweerman op basis van chocolade. De resultaten van het bestrijden van vuur met chocolade zijn enigszins gemengd, maar Chief blijft een geliefde en betrouwbare bewoner van Sweet Spot.

Zijn primaire uitrusting is zijn Chocolate Hydrator, een speciaal apparaat dat zijn chocoladezweet verzamelt voor later gebruik om branden te blussen (vraag het ons niet), dat ook kan worden gebruikt om snel terrein om te draaien.

video
play-rounded-fill

Mighty B

Hij is een freestyling MC uit Musictown die de beats laat kloppen, de rijmpjes laat rijmen en het feest voor niets of niemand stopt. De gigantische draagbare subwoofer die hij op zijn rug draagt, is de real deal. 

Hij gebruikt het om krachtige akoestische trillingen uit te blazen die alles voor hem radicaal veranderen. Als iets hem de weg blokkeert, zal Mighty B een seismische wervelwind van multichromatische trillingen ontketenen die die slechte vibes ergens anders heen laten vliegen.

video
play-rounded-fill

Lex

Ze is een artiest. Je zou het niet begrijpen. Haar spuitpakket is haar penseel en Paintville, haar thuisbasis Bubble World, is haar canvas. We weten dat ze graag schildert en niet veel anders.

Wat ook bekend is over Lex is dat het gigantische spuitpakket dat ze bij zich draagt ​​in staat is om een ​​krachtige explosie van multichromatische verf te produceren die zijn eigen spiraalvormige kleurenwerveling creëert die alles met geweld naar beneden duwt. Laten we zeggen dat u niet voor Lex wilt staan ​​als dit gebeurt.

video
play-rounded-fill

Georifters komen op 18 september 2020 naar de Nintendo Switch eShop.

Ad