Mega Man 11 – Impact Man Intro

Mega Man 11 – Impact Man Intro

Mega Man-fans verheugen zich op de langverwachte nieuwe aflevering van de serie getiteld Mega Man 11. Mega Man 11 komt op 2 oktober bij Nintendo’s nieuwste systeem en het ziet er naar uit om te leveren.

Impact Man

Capcom heeft een nieuwe video geüpload die zich richt op een van de bazen die Impact Man heet.

video
play-rounded-fill

Voeg een nieuwe Robot Master toe aan de stapel – Impact Man sluit zich aan bij de bemanning van Mega Man 11, op 2 oktober! Bekijk deze gloednieuwe Robot Master in actie.

Mega Man komt terug! Het nieuwste item in deze iconische serie combineert klassieke, uitdagende 2D-platformactie met een frisse nieuwe visuele stijl. Het nieuwe Double Gear-systeem verhoogt de snelheid en kracht van Mega Man voor een nieuwe draai aan de bevredigende gameplay waarvoor de serie bekend staat.

Langverwachte vervolg

Kwaadaardig genie Dr. Wily is terug op zijn ondeugende manieren en investeert in een ambitieus idee uit zijn tijd aan de Robot University. De welwillende Dr. Light besluit om Mega Man te upgraden met Wily’s krachtige prototype dat bekend staat als het Double Gear-systeem en zijn mogelijkheden uit te breiden voor de grootste strijd tot nu toe voor eeuwige vrede.

Ad