Mega Man Battle & Fighters is beschikbaar

Mega Man Battle & Fighters is beschikbaar

Mega Man Battle & Fighters is beschikbaar voor $ 7,99 in de Nintendo Switch eShop. De 8-bits remakes van Mega Man: The Power Battle en Mega Man 2: The Power Fighters werden in 2000 voor het eerst gepubliceerd op de NEOGEO Pocket Color in Japan.

video
play-rounded-fill

Over MEGA MAN BATTLE & FIGHTERS

MEGA MAN BATTLE & FIGHTERS omvat MEGA MAN: THE POWER BATTLE en MEGA MAN 2: THE POWER FIGHTERS, beide georganiseerd voor de NEOGEO Pocket Color.

MEGA MAN BATTLE & FIGHTERS is nu beschikbaar voor de NEOGEO Pocket Color! Je kunt ook spelen als de afzonderlijke personages PROTO MAN, BASS en DUO, die elk een unieke speelstijl hebben. Bereid je buster voor en betreed het rijk van MEGA MAN!

Neem het op tegen bazen uit MEGA MAN-games 1 tot en met 7 in dit avontuur boordevol actie. Versla in totaal 40 monsters om DR te dwarsbomen. WILY’s doelen voor wereldwijde dominantie!

Karaktergegevens kunnen willekeurig worden verkregen door vijanden te verslaan! Verzamel elk van de 36 soorten om je unieke database te vervolledigen!

  • Dit item bevat alleen de Japanse taalversie.
  • De handelsmogelijkheden zijn gedeactiveerd.
  • De meegeleverde handleiding is voor de NEOGEO POCKET Color-editie. Daarom kunnen bepaalde bedieningselementen op de Nintendo Switch verschillen.