Mega Man Zero/ZX Legacy Collection een maand uitgesteld

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection een maand uitgesteld

Capcom kondigde kort geleden aan dat Mega Man Zero / ZX Legacy Collection in januari 2020 naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc zou komen.

Helaas is dat niet langer het geval. Capcom heeft besloten om Mega Man Zero / ZX Legacy Collection uit te stellen tot 25 februari 2020.

video
play-rounded-fill

Reden voor uitstel

Volgens Mega Man-serieproducent Kazuhiro Tsuchiya, “was het geen beslissing die we licht hebben genomen”. Niettemin zei Tsuchiya ook dat “het team achter Mega Man Zero / ZX Legacy Collection hard werkt om de best mogelijke ervaring te leveren en u een product wil bieden dat aan uw verwachtingen voldoet”.

Over Mega Man Zero / ZX Legacy Collection

Zes games boordevol actie! De collectie bevat twee gameseries naast een groot aantal nieuwe functies voor zowel fans van lange tijd als gloednieuwe spelers. Alle vier de Mega Man Zero-spellen, Mega Man ZX en Mega Man ZX Advent, brengen voor het eerst een combinatie van actie met een hoog octaangehalte en precieze platforming.

Doe mee met de Resistance als de titular fan-favoriete protagonist, Zero, en red Neo Arcadia door een aantal van de meest uitdagende en opwindende eindbazen te beheersen in alle vier games van de Mega Man Zero-serie. Speel meer dan 200 jaar na de gebeurtenissen in de Mega Man Zero-serie, verdedig de onschuldigen van Mavericks en ontdek je bestemming als mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspelers van ZX en ZX Advent.