Mega Man Zero/ZX Legacy Collection – Nieuwe Z Chaser Mode

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection – Nieuwe Z Chaser Mode

Wil je tot het uiterste gaan in Mega Man Zero / ZX Legacy Collection voor Nintendo Switch?

Capcom heeft een nieuwe trailer uitgebracht met details over de nieuwe ‘Z Chaser’ -modus op weg naar de retro-compilatie. De trailer onthult iets meer dan de oorspronkelijke aankondiging van de game – namelijk dat de Z Chaser-modus drie speelmodi biedt: Single, Double of World Record.

video

Hoewel de eerste twee live multiplayer-modi zijn, kunnen spelers met World Record de beste spelers over de hele wereld downloaden en uitdagen!

Over de Z Chaser mode

  • Single Chaser – De regels zijn simpel: race tegen de klok en schakel elke fase uit! Bevat vijf moeilijkheidsniveaus (B, A, S, Z, ZZ). Zoom door elke fase om je beste tijd te verslaan! Elke milliseconde telt! Er zijn in totaal 12 fasen! Heb jij het in je om je rivalen te verslaan?
  • Double Chaser – Neem het op tegen één vriend in lokaal spel op één console!
  • World Record Chaser – Download de beste replaygegevens van spelers over de hele wereld en daag hun beste tijden uit! Verbeter je toptijd terwijl je je rivalen achtervolgt. Het is aan jou om te kiezen hoe te spelen!

Over Mega Man Zero / ZX Legacy Collection

De aankomende vijfde game in de Mega Man Legacy Collection-serie, die de Mega Man Zero- en Mega Man ZX-serie verzamelt, geproduceerd door Capcom en Inti Creates. Het bevat de vier games uit de Zero-serie en de twee games van de ZX-serie, samen met extra content en gameplay-modi voor beide series

Mega Man Zero / ZX Legacy Collection komt op 21 januari 2020 naar het westen.