Mega Man Zero/ZX Legacy Collection – Reploid Remixes DLC – Gratis op de eShop

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection – Reploid Remixes DLC – Gratis op de eShop

Waar heb je geluk bij het verkrijgen van de pre-order bonusnummers voor Mega Man Zero / ZX Legacy Collection?

Geen zorgen – uw kans om ze te grijpen is eindelijk hier, en het kost u niets.

Reploïde remixen

De Nintendo Switch eShop is bijgewerkt met een nieuwe optie om het DLC-pakket “Reploid Remixes” helemaal gratis te downloaden. In het bijzonder voegt de DLC zes alternatieve in-game achtergrondmuziektracks toe, plus vier speciaal gearrangeerde tracks van de componisten van de serie in de muziekspeler.

video
play-rounded-fill

We hebben het ook dubbel gecontroleerd met de normaal toegankelijke eShop; https://www.nintendo.nl/DLC/Mega-Man- Zero-ZX-Reploid-Remixes-1699186.html

Onthoud dat het pakken van de DLC net zo eenvoudig is als het openen van de Nintendo Switch eShop op je Nintendo Switch en het vinden van Mega Man Zero / ZX Legacy Collection. Op de winkelpagina van de game zou je de DLC gratis moeten kunnen vinden. Veel luisterplezier!

Over Mega Man Zero / ZX Legacy Collection

Mega Man Zero / ZX Legacy Collection brengt zes klassieke titels samen in één game: Mega Man Zero, 2, 3 en 4, en Mega Man ZX en ZX Advent.

Dit bumperpakket bevat niet alleen de originele games, maar ook nieuwe functies, waaronder de Z Chaser-modus, evenals de Casual Scenario-modus en de Save-Assist-functie voor spelers die in hun eigen tempo van het verhaal willen genieten.

Ad