Megabyte Punch komt op 8 mei met exclusieve stages

Megabyte Punch komt op 8 mei met exclusieve stages

Team Reptile heeft aangekondigd dat een Nintendo Switch-versie van “electro beat’ up up “Megabyte Punch op 8 mei wordt uitgebracht via de Nintendo eShop.

Megabyte Punch werd voor het eerst gelanceerd voor pc via Steam in oktober 2013. De Switch-versie zal twee exclusieve bonusfasen bevatten die niet beschikbaar zijn in de pc-versie.

video

Over Megabyte Punch

Megabyte Punch is een electro beat’em up-game met platformelementen waarin je tijdens het spelen je eigen vechter bouwt!

Megabyte Punch speelt zich af in een computeruniversum waar je de Heartcore van je dorp moet beschermen. Je verdedigt je volk tegen het Valk-rijk en de gevreesde Khoteps in zes verschillende niveaus met elk drie fasen en een baasgevecht!

Terwijl je door de werelden reist, vecht je tegen andere wezens om hun onderdelen te bemachtigen. Onderdelen hebben hun eigen krachten en bonussen, zoals wapenarmen voor een schietvaardigheid of krachtige heupen voor een verwoestende bekkenstootaanval. Het hele avontuur is speelbaar met maximaal vier spelers tegelijk. Gebruikmakend van de vaardigheden van je aangepaste jager, kun je ook tegen je vrienden vechten in een vernietigbare arena of je kunt deelnemen aan het toernooi om je eigen vaardigheden te testen.

Belangrijkste kenmerken

  • Een harde grafische stijl om de digitale wereld weer te geven waarin de “Megacs” leven.
  • Zes unieke electro-werelden met elk hun eigen baasgevecht.
  • 150 onderdelen om te verzamelen en bijna eindeloze combinaties om je personage aan te passen.
  • Een pompende electro-soundtrack.
  • Lokale coöp- en versus-modus voor maximaal vier spelers.
  • Gebruik een amiibo in de game om exclusieve kleuren voor je vechter te krijgen.
  • Alleen voor Switch: twee exclusieve bonusfasen.
Ad